Cătălin Crişan trăieşte o adevărată dramă!

9-catalin_crisan_01_9816b42b01După divorţul de fosta sa soţie, Lucia Bubulac, solistul Cătălin Crişan şi-a refăcut viaţa alături de Alina Cupşa, de profesie medic dermatolog. Cei doi au devenit, în luna decembrie a anului trecut, părinţii unei superbe fetiţe, însă fericirea lor a fost umbrită de comportamentul neaşteptat al copiilor artistului din prima căsătorie.

separator

Dacă solistul spera ca Rariș şi Daria să fie încântaţi că mai au o surioară, lucrurile stau exact pe dos. Micuţii au refuzat cu îndârjire invitaţia la botezul surioarei lor, Lara Maria şi nici că i-au mai călcat lui Cătălin pragul casei.

9-catalin_crisan_si_fiica_01_f3c41f25c0“Am încercat să stau de vorbă cu cei mici şi să le explic că nu au voie să-şi judece părinţii. Din păcate, de ceva timp, nu au vrut să-mi mai răspundă nici la telefon şi nici să vină în vizită. Eu îi iubesc pe toţi trei în aceeaşi măsură şi sunt convins că Raris şi Daria nu au nicio vină. Probabil, odată cu înaintarea în vârstă, îşi vor da seama că au greşit şi vor deveni mai înţelegători”, a declarat Cătălin Crişan pentru libertatea.ro.

Și-a vândut virginitatea pentru 780 000$ (Poze)
Articolul anterior
Kanye West și Kim Kardashian fac nuntă!
Articolul următor
Alte articole interesante