,,Ce faci, fată?”. Sore a lansat un videoclip care îndeamnă femeile să încurajeze alte femei să creadă în ele și în visele lor

Fii femeia care susține o altă femeie și le încurajează să creadă în ele și în visele lor! Cu un videoclip în care apare alături de prietenele ei de o viață și de fetița ei, Erin, Sore lansează „Ce faci, fată?”, o piesă de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile.

separator
Inspirată din prietenia de o viață, la bine și la greu, pe care o are cu gașcă ei de fete, Sore a compus piesă „Ce faci, fată” din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor.

Sore a invitat-o pe Erin, fetiță ei de aproape 4 ani, să joace în clip rolul ei în copilărie, iar alături de ea, colegele ei de grădiniță să le interpreteze pe prietenele ei atunci când erau mici.

„M-am gândit la față mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, vise și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja maricica și înclinația ei spre artă este evidență prin activitatiile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo atunci când îi permite timpul”, explică Sore.

Produsă de HaHaHa Production sub labelul MediaPro Music, cu versurile scrise de Sore, muzică făcută de Sore alături de Șerban Cazan, regia semnată tot de Sore și cu producția video realizată de Luca’s art film, „Ce faci, fată?” se lansează cu dorința de a lumina percepția femeilor asupra lor pentru a putea genera o schimbare în bine a întregii lumi.

Sursa

Uniunea Europeană pregăteşte un nou ajutor de 500 de milioane de euro pentru refugiaţii din Turcia
Articolul anterior
Imagini video spectaculoase! În Egipt, a fost deschisă piramida faraonului Djoser din Saqqara, una dintre cele mai vechi din lume
Articolul următor
Alte articole interesante