Cea de-a II ediție a Festivalului de Modă IO invită, la Chișinău, celebri designeri autohtoni și internaționali, modele și mini-modele de top!

Cel mai mare Festival de modă din Moldova, care îmbină arta modei cu destinații unice din țara noastră, se va desfășura și în acest an, într-un locație turistică selectă, plină de rafinament francez. Cea de-a II-a ediție a Festivalului de Modă IO va reuni celebri designeri autohtoni și internaționali, modele și mini-modele de top din Moldova, dar și din afara țării, la faimoasa locație Palatul Grande Elysée, din suburbia Capitalei.

separator

În perioada de 8-9 iunie 2018, pe podiumul acestui select Palat vor defila peste 24 de designeri autohtoni și internaționali. La eveniment, vor participa designeri din Republica Moldova, România, Ucraina, Turcia, Russia, Iraq, Italia etc.

În cadrul fashion show-ului, veți avea ocazia să admirați colecții și articole vestimentare inedite, create de către designeri vestiți, iar modele și mini-modele de top vor prezenta colecții pline de rafinament și originalitate, dar şi articole vestimentare șic pentru copii.

Așadar, în perioada 8 iunie, cu începere de la 18:30, și până pe 9 iunie, ora 22:00, nu rata cel mai spectaculos eveniment fashion din Moldova, Festivalul de Modă IO, ediția a II-a!

În premieră, la Chișinău, vor sosi regina modei din România, jurata “Bravo Ai Stil”, Raluca Bădulescu și talentatul creator de modă, noua lumină a design-ului românesc, Alexandru Raicu, care vor oferi splendoare pe podiumul Palatului Grande Elysée.

“Because fashion is a drug!”, brandul MORPHINE va demonstra cum puteți îmbina eleganța, sportul, rafinamentul și detaliile îndrăznețe, într-o singură linie vestimentară. Acestea fiind doar câteva dintre surprizele pe care le pregătesc organizatorii pentru publicul autohton, pasionat de modă și artă.

Nu pierdeți ocazia de a vedea strălucind un mix bine echilibrat de artă și marketing, prin creații fenomenale!

Puteți achiziționa bilete pe iticket.md.

Mai multe detalii aflați pe pagina de facebook a evenimentului!

Într-un microbuz plin cu bărbați, niciun pasager nu a cedat locul unei mame care își ținea copilul în brațe
Articolul anterior
„DININIMĂ Branduri de Moldova” te invită la cea de-a III-a ediție de modă organizată sub cerul liber !
Articolul următor
Alte articole interesante