Cea mai frumoasă dovadă de dragoste

Mike Howitt,  un bătrân de 80 de ani, pentru a îndeplini ultima rugăminte a soției sale a parcurs în 56 de zile peste 17.000 de kilometri, din Leicester până în Africa de Sud. El și soția Diana, au fost împreună încă din adolescență și erau căsătoriți de 55 de ani.

separator

Femeia a murit anul trecut, iar ultima ei dorință a fost de a-i fi dusă cenușa în Africa de Sud, țara pe care aceasta o vizitase de 25 de ori în timpul vieții, scrie Daily Mail.

Pentru a îndeplini dorința ei Mike a străbătut două continente, timp de 56 zile, deplasându-se când cu mașina, cu căruța sau cu camionul de vite. El a făcut mereu autostopul și deși era singur, spune că nu i-a fost frică.

Astfel, a vizitat locuri unice în lume. A văzut anticul oraș Petra din Iordania, cascada Victoria din Zambia, a trecut prin Israel și Sudan, unde chiar a fost nevoit să doarmă sub cerul liber.

Deși călătoria a fost obositoare, bătrânul spune că n-a avut decât dureri neînsemnate. Iar după 56 de zile, Mike a ajuns la Table Mountain, în Cape Town, unde și-a luat rămas bun de la iubita lui soție.

În amintirea ei a reușit să strângă și 6.000 de lire sterline, care îi va dona azilului unde femeia și-a petrecut ultimele zile fiind grav bolnavă de plămâni.

Pentru mai multe poze accesează AICI

Sursa: http://m.protv.md

 

Parisul se pregătește de sărbătoare
Articolul anterior
Zilele Filmului German se vor desfăşura la Chişinău
Articolul următor
Alte articole interesante