Cei mai activi voluntari ai Fundației Caritas Moldova au prezentat realizările anului 2019, în cadrul „Zilei Internaționale a Voluntarilor”

În fiecare an, pe data de 5 decembrie, sărbătorim „Ziua Internațională a Voluntarilor”. În acest fel, împărtășim valorile voluntariatului, celebrăm bucuria și speranța pe care tinerii noștri au adus-o în sufletele celor nevoiași de-a lungul întregului an. Așadar, an de an, Fundația de Binefacere Caritas Moldova organizează „Festivalului Voluntarilor”, eveniment ajuns deja la cea de-a XI-a ediție.

separator
Festivalul, care s-a desfășurat pe data de 14 decembrie 2019, a reunit aproape 100 de persoane de pe ambele maluri ale Nistrului.

Întrecându-se în entuziasm și creativitate, voluntarii Caritas Moldova au prezentat toate activitățile și realizările lor de pe tot parcursul anului, iar cei mai activi și cu inițiativă s-au ales și cu premii.Ne-au onorat cu prezența, dar și cu cuvinte de salut și felicitare mai mulți invitați, precum: Excelența Sa, Anton Coșa, Episcop de Chișinău, Don Cesare Lodeserto, vicar general, Dieceza de Chișinău, Pr. Massimiliano Mazzotta, coordonator voluntari Dieceza de Chișinău, Edward Lucaci, Președinte Caritas Moldova.

În discursul Său, Excelența Sa a menționat: „Astăzi Caritas-ul nostru și-a adunat voluntarii pentru a sărbători împreună o zi a recunoștinței față de generozitatea cu care au însoțit anumite inițiative ale sale.”„Festivalului Voluntarilor” este cel mai important eveniment dedicat voluntarilor de orice vârstă implicaţi în activităţi civice în cadrul proiectelor implementate de Caritas Moldova și constituie o platformă excelentă de dialog între voluntarii activi de pe ambele maluri ale Nistrului.

Mulțumiri, dragi voluntari pentru toate lucrurile minunate pe care le faceți, pentru toată energia implicarea și dăruirea demonstrate de-a lungul anului! Sunteți exemplul viu al faptului că transformarea vine prin implicare!    

Cât va costa polița de asigurare medicală în 2020
Articolul anterior
Un copil, lovit de un șofer în timp ce traversa strada, la Comrat
Articolul următor
Alte articole interesante