Celebra casă de modă Louis Vuitton este în doliu

Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, Louis Vuitton, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Vestea tristă a fost dată de casa de modă prin intermediul contului oficial de Instagram.

separator
„Anunțăm cu adâncă tristețe decesul lui Patrick-Louis Vuiton. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie, în special către fiii săi, Pierre-Louis și Benoit-Louis, care lucrează alături de noi, și către nepoți”,  se arată în comunicatul companiei.

Patrick-Louis Vuiton a lucrat pentru companie încă de la vârsta de 22 de ani și a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975. Printre contribuțiile sale majore se numără deschiderea unui al doilea atelier Louis Vuitton, în 1977, iar în 1986 a devenit responsabil de Comenzile speciale.

Michael Burke, președinte-director executiv al companiei Louis Vuitton, a subliniat spiritul avangardist al lui Patrick-Louis Vuiton: „Întotdeauna a știut să alimenteze moștenirea Casei și să ofere viziune pentru viitor”.

Louis Vuitton Malletier, cunoscut ca Louis Vuitton, este o casă de modă franceză fondată în 1854 de Louis Vuitton. Monograma LV a casei de modă apare pe majoritatea produselor variind de la cufere de lux și articole din piele la prêt-à-porter, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari de soare și cărți. Louis Vuitton este una dintre cele mai mari case de modă internaționale. Șase ani consecutiv (2006-2012), Louis Vuitton a fost numit cel mai valoros brand de lux din lume. Evaluarea din 2012 ajuns la 25,9 miliarde de dolari. În 2013, brandul a fost evaluat la 28,4 miliarde de dolari cu vânzări de aproximativ 9,4 miliarde de dolari. Sursa

O bunică de 63 de ani spune că acum este mai fericită și mai sănătoasă decât în tinerețe. Care este secretul?
Articolul anterior
O mamă a făcut infarct după ce s-a enervat foarte tare, pentru că fiul ei nu știa să își facă temele pentru acasă
Articolul următor
Alte articole interesante