Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ședință foto împreună! ,,Toamna a început cu noi!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au organizat o ședință foto de toamnă. Cei doi îndrăgostiți au transmis emoții pozitive și au pozat plini de tandrețe pe fundalul peisajului tomnatic.

separator

Ședința foto a avut loc într-un parc, artiștii și-au asortat ținutele bucurând ochii publicului cu finețea și sinceritatea lor.

„Toamna a început cu noi!”, a menționat Cleopatra Stratan, în decrierea pozelor. ,,Pe tărâmul infinit al iubirii noastre! ❤️👑”, a fost mesajul lui Edward.

Artiștii sunt iubiți de către fanii lor, dovada fiind chiar fotografiile care au primit un număr impresionant de aprecieri.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit pe 6 octombrie, de ziua de naștere a interpretei.

O rusoaică și-a denunțat fiica pentru că se opune invaziei lui Putin în Ucraina. Relatările presei de opoziție din Moscova

O rusoaică pe nume Tatiana, în vârstă de 58 de ani, a scris o declarație către poliție împotriva propriei sale fiice.

Viața familiei din Moscova s-a schimbat dramatic pe 24 februarie 2022, după ce armata rusă a invadat Ucraina. Tatiana, ca majoritatea rușilor, a susținut războiul, iar fiica ei Irina a fost de partea Ucrainei.

De un an, ea urmărește des videoclipuri pe subiecte militare pe rețelele sociale și se ceartă în mod regulat cu mama ei despre „operațiunea specială” a lui Putin.

În urmă cu șase luni, fata a avut un mare scandal cu sora ei mai mare și cu soțul acesteia.

Neputând suporta tensiunea din familie, Tatiana a decis să aibă o conversație preventivă cu fiica ei, scrie canalul de Telegram al publicației ”Atenție, Moscova”.

În timpul certei din interiorul familiei, Tatiana și Irina s-au certat până la punctul în care trei zile mai târziu, mama, plină de ranchiună, a scris un denunț despre fiica sa.

Femeia s-a plâns poliției despre amenințările cu moartea pe care propria ei fiică le-ar fi exprimat în timpul scandalului.

Acum forțele de securitate se vor ocupa de fiica ”rebelă” a familiei, scrie ziare.com.

Din 2022, atmosfera vremurilor lui Stalin a fost restabilită în Rusia, precum și obiceiul denunțurilor, urmărind anumite motive personale. Unii ajung până acolo încât inventează dușmani pe care îi ”toarnă” structurilor de securitate ale regimului lui Putin.

Un avion de luptă rusesc s-a prăbușit în flăcări, aproape de o zonă rezidențială din Murmansk. Video

Mass-media rusă a relatat că un avion militar MiG-31 s-a prăbușit în regiunea Murmansk a Federației Ruse. Videoclipul căderii sale a devenit viral pe rețelele de socializare, scriu canalele rusești de Telegram, precum și agenția TASS.

Potrivit datelor preliminare, avionul de luptă-interceptor MiG-31, supersonic cu rază lungă de acțiune, s-a prăbușit.

Martorii oculari au spus că avionul a izbucnit în flăcări deasupra clădirilor rezidențiale, iar piloții au condus avionul în lateral, spre o zonă nelocuită, scrie Shot.

Potrivit TASS, serviciile operative, după verificarea informațiilor, au raportat că avionul militar s-a prăbușit în regiunea Murmansk din cauza unui incendiu de motor. Potrivit datelor preliminare, acesta a căzut într-un lac.

„Piloții au fost catapultați probabil, martorii oculari susțin că au văzut doi parașutiști în zona accidentului ”, scrie TASS cu referire la surse din forțele de securitate ruse.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat că avionul de vânătoare MiG-31 s-a prăbușit. El efectua un zbor de antrenament.

„Amândoi piloții au fost ejectați. Piloții au fost evacuați prompt de elicopterul serviciului de căutare și salvare, viața și sănătatea lor nu sunt în pericol”, a scris agenția.

sursa

Au adus președinția Consiliului Uniunii Europene în Moldova!

Ambasada Suediei la Chișinău a venit azi cu un anunț.

”O prioritate a președinției noastre este sprijinirea Republicii Moldova. Prin urmare, am găzduit o întrevedere a directorilor pentru politica de securitate din cele 27 de state membre ale UE pentru a discuta despre provocările regionale de securitate și apărare.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a ambasadei suedeze la Chișinău.

O companie anunță că vaccinul său experimental Covid-19 este eficient în proporţie de peste 90%
Articolul anterior
Șoldănești: O femeie și-a găsit copilul de 11 ani în comă alcoolică
Articolul următor