Compania ,,Meat House” a făcut donații de seturi alimentare pentru eroii din prima linie

Compania ”Meat House” ca de fiecare dată s-a mobilizat și a făcut donații de seturi alimentare, pentru a susține eroii din prima linie. Meat House: ,,În aceste momente în care ne aflăm cu toții, cel mai important este să fim uniți, înțelegători și răbdători cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Să contribuim fiecare în măsura posibilităților noastre, pentru a ne ajuta și a ne sustine reciproc, prin bunătate, solidaritate și dăruire”.

separator

Compania Meat House:

,,Continuăm să ne implicăm și să fim alături de fiecare cadru medical care luptă cu dedicație, cu sacrificiu și depune efort maximal pentru a salva vieți și a avea grijă de sănătatea noastra!

În acest context, compania  ,,Meat House” a făcut donații sub forma de seturi alimentare pentru echipa de medici ce luptă cu COVID-19 la Asistența Medicală Urgentă din prima linie a Spitalului Clinic Municipal nr. 1 și  Spitalului Raional Hâncești. Venim cu un apel către oameni, în prag de sărbători: ,,Să fim precauți și să ușurăm munca medicilor prin #stamacasa”!

Vă mulțumim din suflet pentru devotament, putere și statornicie!. Mereu ați fost și veți rămîne eroii noștri!”.

   

 

 

 

Cel puțin 9 medici și asistente medicale de la Spitalul Clinic din Bălți, testați pozitiv după ce au contactat fără echipamente cu un bolnav confirmat post factum
Articolul anterior
Turcia donează Moldovei 30.000 măști N95, 10.000 combinezoane, 10.000 mănuși, o tonă de dezinfectant
Articolul următor
Alte articole interesante