Comunitățile de microbiști îl susțin fastuos pe reprezentantul Belarusiei la „Eurovision 2018”, ALEKSEEV!

Artistul ucrainean, Nikita Alekseev, alesul Belarusiei la concursul internațional „Eurovision-2018” care va avea loc în perioada 8-12 mai la Lisabona, Portugalia, se bucură de susținirea comunităților de microbiști FC «Maestro», care l-au petrecut glorios la concursul internațional.

separator

Tânărul artist ALEKSEEV este susținut și apreciat pentru talentul și vocea incontestabilă nu sunt doar de fanii lui, dar și foștii profesori, echipa de fotbal și cei apropiați. Acum câteva zile, Alekseev s-a întâlnit cu profesorii săi de școală din Belarus, sub ochii cărora a crescut tânărul artist, iar comunitatea de microbiști FC «Maestro» au ținut să-l susțină, înregistrând un videoclip alături de Nikita. Aceștia i-au urat succes și l-au numit pe Alekseev campion. Vezi video!

Nikita ALEXEEV și-a început cariera de artist abia în 2014, la concursul «Голос страны». Ani Lorak a fost cea care l-a ajutat pe artist, inclusiv la clipul de debut «Пьяное солнце», piesa devenind un adevărat hit și a fost în topul charturilor săptămâni întregi. Reamintim că, în data de 27 aprilie artistul va concerta la Chișinău. Mai multe detalii vezi pe pagina evenimentului aici.

Actorul Dwayne Johnson a devenit tată pentru a treia oară
Articolul anterior
Soluții care te vor ajuta să lupți contra asteniei de primăvară
Articolul următor
Alte articole interesante