Concurs de idei și premiu pentru alegerea Mascotei Fundației de Binefacere Caritas Moldova. Participă și tu!

Din dorinţa de a avea o mascotă veselă, atrăgătoare, care să anime fiecare eveniment din calendarul nostru, Fundația de Binefacere Caritas Moldova lansează o provocare în rândul tinerilor: un concurs de idei în urma căruia se va alege cea mai originală mascotă pentru Caritas Moldova, iar câștigătorul premiului mare va intra în posesia a 2.000 de lei.

separator
Propunerile sunt așteptate până în data de 7 august 2019, iar câștigătorul va fi anunțat și invitat la sediul Caritas Moldova în data de 9 august pentru a-și încasa premiul.

Competiţia este deschisă oricărui tânăr din Republica Moldova, care poate participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipă.

Mascota trebuie să corespundă acestor criterii:

– să conțină sigla Caritas Moldova;

– să aibă culorile alb și roșu;

– să fie un personaj simpatic, care să inspire bunătate, compasiune, caritate dar și bucuria prin care să exprime toate calitățile menționate;

– să nu reprezinte obiecte protejate de dreptul de autor şi drepturile conexe.

Nu trebuie să vă limitaţi la cele indicate mai sus, ci să vă folosiţi imaginaţia pentru propuneri cu adevărat originale, care să surprindă în mod plăcut întreaga comunitate.

Propunerile se trimit sub forma unor desene / schiţe realizate de mână, care să ofere imaginea mascotei din faţă, lateral, din spate, plan detaliu, plan general sau orice altă încadrare: cu cât mai multe detalii, cu atât mai bine.

Pe lângă versiunea desenată adăugaţi şi o descriere a propunerii: cum aţi ajuns la ideea prezentată şi de ce credeţi că ar reprezenta Fundația de Binefacere Caritas Moldova. Dacă aveţi mai multe propuneri, le puteți expedia pe toate odată.

Propunerile trebuie depuse în format electronic la adresa de email secretariat@caritas.md, sau prin poștă la adresa: mun. Chișinău, str. Gheorghe Asachi 30/1.

Pe lângă mândria de a fi autorul mascotei care va apărea la toate evenimentele din calendarul pe care Fundația de Binefacere Caritas Moldova le va organiza, câştigătorul va primi şi un premiu bănesc în sumă de 2000 lei.

Pentru a urmări acțiunile fundației, puteți da like paginii de facebook Fundația de Binefacere Caritas Moldova și paginii de instragram @caritasmoldova. Telefon de contact: 022293149

Recomandările Poliției pentru deținătorii de câini
Articolul anterior
Un moldovean, tată a trei copii, a dispărut în Franța. Rudele cer ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante