Corina Țepeș și Costi Burlacu au ”copt” un videoclip în timp record

În timp ce unii interpreți filmează videoclipurile timp de câteva luni, cuplul Corina Țepeș – Costi Burlacu au filmat pentru noul său videoclip doar 2 zile. Iar după 5 zile de montaj, astăzi dimineață, clipul a fost scos din studiou și dus la televiziuni.

separator

Anume așa a avut loc lansarea videoclipului ”O iarnă atât de frumoasă” din repertoriul duetului Corina Țepeș – Costi Burlacu. Filmările au avut loc la Brașov, acolo unde ”iarna este la ea acasă”.

”Am prins prima zăpadă adevărată și am filmat până seara târziu în acele 2 zile. Un timp scurt, dar cu multe momente hazlii și cu mult frig. Am fost nevoiți chiar să ne încălzim cu izvar și cu palincă. Dar a meritat!” – ne-a spus zâmbind Costi.

”Am stat foarte puțin la Brașov, unde iarna chiar se simte. Este atât de frumos și atât de liniștit. După sărbători, vom merge neapărat cu toată familia iar. La odihnă de această dată ” – ne-a spus Corina.

Și pentru că ne bat sărbătorile la ușă, Corina și Costi au ținut să transmită un mesaj de felicitare pentru toți cititorii unica.md: ”Sărbători frumoase și căldură în suflet, oameni dragi alături și mulți copii în casă. Îngerii Crăciunului să poposească în casa fiecăruia, iar iarna aceasta frumoasă să vă aducă împlinire și numai bune”.

IMAGINE APOCALIPTICĂ într-un oraş din Elveţia
Articolul anterior
Cea de-a noua participantă „Miss Shaping 2012”!
Articolul următor
Alte articole interesante