Corina Țepeș și Costi Burlacu trăiesc emoții mari în calitate de părinți. Ce eveniment au sărbătorit artiștii

Costi Burlacu și Corina Țepeș au un motiv de bucurie în familie. Se împlinesc 15 ani de când artiștii au devenit părinți pentru prima oară. Smaranda, fiica mai mare a cuplului, este mândria părinților săi. Atât Corina, cât și Costi, au transmis mesaje emoționante dedicate fetiței lor.

mamaplus

““Copila mea va fi o zi, 
Când vei iubi și tu
Și toate-n jur se vor trezi 
Purtând un singur nume… “ 

Smaranda – cel mai iubit mărțișor al nostru, astăzi face 15 ani!
Copila noastră cu suflet pur și sincer, e o oază de lumină și căldură în casa noastră! 
Ea ne face împliniți, ne completează!
Acest peștișor minunat ne suprinde an de an cu pasiunile ei! 
Ne dorim doar un singu lucru- 
Dumnezeu să te binecuvânteze și să te călăuzească în toate acțiunile și deciziile tale! 
Mulțumim cu recunoștință tuturor care ne-ați trimis gânduri bune! 
Mulțumim Doamne ca ne-ai ales să fim anume noi, părinții ei!“, a menționat Corina.

mamaplus

Cu un mesaj a venit și mândrul tătic, Costi Burlacu, care a enumerat câteva dintre reușitele fiicei sale. Așdar, ce fac adolescenții la vârsta Smarandei?

“Azi Smaranda ne-a permis să scoatem câteva poze de familie pentru public!
De obicei îi respectăm decizia de a rămâne un copil simplu și modest care vrea să câștige încrederea și simpatia  oamenilor prin forțele proprii, nu pentru că e fiica soților Burlacu! A terminat școala de pian cu 10 pe linie, a făcut gimnastică, acum  face balet. 
Are planuri mărețe: vrea să apuce anul ăsta să vadă unul din concertele Queen, să învețe să șofeze, să frecventeze cursul media TeVezi al Sorina Obreja și încă nu mai știu cu ce pasiuni ne mai surprinde! Important e că niciodată nu se plictisește și mai mereu e ocupată! 

La mulți ani, copila noastră visătoare!  
Te iubim”, a adăugat Costi Burlacu.

Amintim că artiștii Corina Țepeș și Costi Burlacu cresc împreună două fiice: Smaranda și Ioana.

Tânăra din Orhei dispărută fără urmă: Momentul în care urcă într-o mașină

Jurnaliștii CANAL 5 au reușit să facă rost de imaginile video care surprind momentul atunci când Ana, tânăra din raionul Orhei pe care de vinerea trecută, părinții, rudele, iubitul, dar și poliția o caută non-stop, a urcat în automobilul de model ”Ford”, care a dus-o într-o direcție necunoscută.

În filmuleț se poate observa cum tânără se apropie de stația de așteptare a transportului public, iar în câteva clipe, în rând cu aceasta se oprește automobilul și tânără urcă nestingherit în acesta.

Ana-Maria Guja este originară din satul Susleni, raionul Orhei. Își face studiile la Colegiul pedagogic din Orhei, iar vineri, în data de 12 aprilie, după ora 20 seara, revenea de la muncă, din sectorul Nistreana, unde făcea ore individuale cu un copil de clasele primare.

Nici mama Anei nu știe unde este fiica ea. Femeia spune că ultima dată a stat de vorbă cu ea cu 2 zile până la dispariție. Printre lacrimi, femeia afirmă că fiica ei este o fire liniștită și nu are dușmani.

Pe pagina de Facebook a Politiei Naționale, la a 3 zi de la dispariția tinerei, oamenii legii au anunțat că fata este în căutare. Pentru postul nostru de televiziune, oamenii legii au declarat că examinează mai multe versiuni, iar pentru a nu prejudicia mersul anchetei, nu ne pot oferi informații.

Persoanele care cunosc detalii despre unde s-ar putea afla fata sau au informații despre acest caz, sau au recunoscut mașina din imagini, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 325 001, de la care redacției noastre i-a fost cerut ajutorul. Semnalmentele tinerei sunt: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui. În momentul plecării, aceasta purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Eurovision Song Contest 2024: Organizatorii concursului anunță schimbări

Pe 16 aprilie, organizatorii celei de-a 68-a ediții a Eurovision Song Contest 2024 au anunțat schimbări în modul în care țările finaliste vor extrage ordinea evoluării în Marea Finală, scrie moldova1.md.

În anii precedenți, statele care au reușit să obțină un loc în Marea Finală urmau să tragă la sorți doar în ce parte a finalei vor evolua – prima parte (piesele 1-13) sau a doua parte (piesele 14-26), iar producătorii concursului alegeau numărul de ordine al fiecărui concurent.

În acest an, va fi introdusă o nouă categorie pentru tragerea la sorți – „Alegerea producătorului” („Producer’s Choice”).

Radiodifuzorul suedez SVT a declarat că 25 dintre cele 26 de țări din Marea Finală (Suedia, țara gazdă, a extras deja numărul de ordine 1) vor putea să tragă la sorți prima parte, a doua parte sau Alegerea Producătorului în cadrul extragerii pentru ordinea de evoluare în Marea Finală.

Acest lucru înseamnă că, dacă un artist va trage la sorți „Producer’s Choice”, producătorii emisiunii vor putea plasa piesa respectivă oriunde în prima sau a doua parte a ordinii de evoluare în finala de pe 11 mai.

Astfel, vor exista 6 locuri care pot fi trase la sorți în prima parte a finalei, 6 locuri în a doua parte și 13 locuri la alegerea producătorului.

Ediția din 2024 a concursului Eurovision Song Contest va avea loc la Malmö, Suedia, în perioada 7-11 mai. Prima semifinală va fi organizată marți, 7 mai, iar cea de-a doua, joi, 9 mai. Marea finală va avea loc sâmbătă, 11 mai.

Accident teribil în stânga Nistrului: Un mort și mai mulți răniți, după ce un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în stânga Nistrului. Un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni, apoi a ajuns într-un gard, scrie unimedia.info.

Potrivit presei din regiune, o persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite.

La fața locului au intervenit serviciile specializate.

Potrivit presei din Rusia, circa 16.500 de persoane au participat la înmormântarea opozantului Alexei Navalnîi
Articolul anterior
Organizațiile de tineret din Chișinău pot aplica la programul municipal de granturi
Articolul următor