Coronavirusul a provocat decesul a încă 5 moldoveni

Cinci persoane infectate cu Covid-19 au decedat pe parcursul ultimelor 24 de ore. Bilanțul victimelor se ridică la 753 de morți. Pacienții aveau vârsta cuprinsă între 46 și 83 de ani.

separator

Deces 749: Femeie 68 ani, din raionul Taraclia. Internată la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, hipertesiune arterială.

Deces 750: Femeie de 46 ani, din raionul Rîșcani. Transferată la data de 23 iunie, din Spitalul Raional Rîșcani, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Deces 751: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 27 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală cronică renală, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 752: Bărbat de 74 ani, din raionul Șoldănești. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Raional Șoldănești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, boală renală cronică, infarct miocradic vechi.

Deces 753: Femeie de 60 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cancer, cardiopatie mixtă.Deces 749: Femeie 68 ani, din raionul Taraclia. Internată la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, hipertesiune arterială.

367 cazuri noi de Covid-19, raportate în Moldova
Articolul anterior
OMS: Anotimpurile nu par să aibă impact asupra virusului Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante