Corpul neînsuflețit al lui Ştefan Petrache a fost depus la biserica Sfânta Teodora de la Sihla

Corpul neînsuflețit al regretatului Ştefan Petrache a fost depus, în această după-amiază, la biserica Sfânta Teodora de la Sihla, din Chişinău, unde va rămâne până mâine, când va fi petrecut pe ultimul drum.

separator
Rude, prieteni, cât şi simpli iubitori ai creației marelui artist, sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la marele artist.

„Un om optimist şi un om plin de viaţă. Şi tot timpul ne-a dat sfaturi. El a fost un om cu literă mare, a fost un om integru, poţi să iei numai exemplu de la el. Dese ori venea la noi şi cânta cântecul acesta cu bat cu cuțitul în piatră”, a precizat Svetlana Florean, rudă.

„Am preferat cântecele lui Petrache şi mi-au plăcut. Au fost cântecele tinereţii mele, a celor care sunt de o seamă cu mine. Am venit să ne luăm rămas bun şi în ultimul drum să-l petrecem aşa cum trebuie petrecut un creştin”, a spus o femeie. Joi, Ştefan Petrache va fi petrecut pe ultimul drum. Tot joi, de dimineaţă, va avea loc slujba de pomenire. După asta, cortegiul funerar se va deplasa la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Înmormântarea va avea loc la ora 13:00, la Cimitirul Central din Capitală. Ștefan Petrache a încetat din viața luni seara, la vârsta de 70 de ani, în urma unui atac de cord. (Sursa foto: www.publika.md)

Video. Momentul emoționant în care un copil se întoarce la școală, după 3 ani de luptă cu cancerul
Articolul anterior
Moldoveanca Rusanda Davideanu este noua prezentatoare la un post TV din București
Articolul următor
Alte articole interesante