Cu trei camere de filmat. Apple a lansat iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Cât vor costa și ce caracteristici au?

iPhone 11 și iPhone 11 Pro, noile smartphone-uri Apple au fost lansate marți, în cadrul unui eveniment în care au fost oferite detalii despre prețul noilor telefoane și ce caracteristici au. Telefoanele vor ajunge în magazine pe 20 septembrie.

separator
iPhone 11 va fi disponibil în 6 culori și are un display de 6,1 inch.

Are două camere de 12 MP, una dintre ele cu unghi ultra larg, care va permite realizarea fotografiilor ample. Va avea un Night Mode, care se va activa pentru a putea realiza fotografii când nu este suficientă lumină.

Bateria telefonului va rezista cu o oră mai mult decât cea a iPhone XR, spune Apple. Va rula pe un procesor Apple A13 Bionic iPhone 11 va costa 699 dolari.

iPhone 11 Pro va avea trei camere foto de 12 MP: unghi normal, unghi ultra larg și telefoto.

Bateria noului va dura cu patru ore mai mult decât iPhone XS. iPhone 11 Pro Max va fi cu 5 ore mai rezistent decât iPhone XS Max. Smartphone-ul va avea două dimensiuni: 5,8 și 6,5 inch.

Va fi disponibil în 4 culori: midnight green, space grey, silver și gold Telefonul va rula tot pe un procesor Apple A13 Bionic, despre care compania spune că este mai eficient ca niciodată.

Prețul iPhone 11 Pro va porni de la 999 dolari, iar prețul iPhone 11 Pro Max va porni de la 1.099 dolari.

În cadrul evenimentului de marți, Apple a lansat și noul model de iPad, cu un ecran mai mare, de 10,2 inch, scrie libertatea.ro. Are un procesor A10 Fusion, iar prețurile vor porni de la 329 de dolari. Apple TV Plus Pe 1 noiembrie, va fi lansat și noul serviciu de streaming Apple TV, care va costa 5 dolari pe lună, ceea ce înseamnă că va fi cel mai ieftin decât rivalii de pe piață. 

Interpreta Lenuța Burghilă își sărbătorește mama!
Articolul anterior
Sorina Obreja, despre cum era acum 20 de ani: ,,Scriam versuri și credeam că voi deveni poetă”
Articolul următor
Alte articole interesante