Cum își mențin silueta vedetele de la Hollywood!

Deși sportul este printre cele mai bune metode de a menține o siluetă de vis, pentru mulți acesta este un chin și îl fac de nevoie. Acest lucru nu este întâlnit doar la oamenii de rând ci și la vedetele de la Hollywood. Vezi mai jos câteva vedete care fac sport nu doar din plăcere ci și că trebuie.

separator

Jennifer Lawrence

Este una dintre cele mai frumoase tinere actriţe din Cetatea Filmului, cu unul dintre cele mai voluptuoase trupuri. Jen nu este o fanatică a sportului. „Urăsc când cineva spune că-i place să meargă la sală. Îmi vine să-i dau un pumn în faţă. Dar trebuie să recunosc că e plăcut când trebuie să te antrenezi pentru un film“.  Cu toate acestea, frumoasa vedetă nu este cu totul împotriva sportului. „Fac mişcare. Dar nu ţin dietă. Nu poţi munci când ţi-e foame!“

Jennifer Lawrence : Gym Rat 2 3

Julianne Moore

Are 52 de ani şi arată cu cel puţin 10 ani mai tânără. „Încă mă lupt să accept dieta mea extrem de plictisitoare, care constă, în mare parte, în iaurt şi cereale. Urăsc să ţin dietă. Urăsc să fac asta pentru a avea măsura potrivită. Mi-e foame mereu. Eu una, cred că sunt o persoană slabă, dar industria filmului se pare că nu este de acord. Toate actriţele sunt înfometate nonstop“,se confesează frumoasa roşcată. Crede că un regim alimentar sănătos poate fi şi unul săţios, care să conţină legume, fructe, fibre şi carne slabă, de peşte sau de vită.

1 2 3

Emma Stone

Deși actriţa nu are probleme cu greutatea, silueta ei nu este cea mai tonifiată de la Hollywood. Şi asta pentru că Emma nu este prietenă cu sportul. „N-am mai făcut mişcare de o lună şi sunt mândră de asta“, spunea Emma nu demult. „Joggingul este rău pentru genunchi, iar mie îmi place să fac lucruri care-mi şi plac, cum ar fi să înot. Am avut un instructor în timpul filmărilor pentru «Spider Man» şi mi-am descoperit o parte mai puţin plăcută, atunci când a trebuit să ridic greutăţi. Nu este genul de sport pe care vreau să-l fac. Prefer mai degrabă să dorm.“

1 2 3

Gisele Bündchen

La cei 32 de ani, modelul brazilian arată mai bine ca la 20. Plină de energie, pozitivă şi strălucitoare, brazilianca este cea mai potrivită imagine a stilului de viaţă sănătos. Însă asta nu înseamnă că se hrăneşte doar cu morcovi şi salată. „Îmi place carnea, carnea adevărată.  Este delicioasă. Şi-mi mai place sucul de nucă de cocos şi felurile de mâncare care conţin cocos“, spune vedeta. De fapt, aceasta este cheia succesului în dieta lui Gisele: „Nu-i nevoie să te abţii de la mâncărurile care îţi plac. Ai grijă doar la cantităţi!“

1 2 3

Denise Richards

Disciplina alimentară o ajută pe Denise să intre în hainele ei de la 20 de ani chiar şi acum, când a trecut de pragul celor 40 de ani. „Am observat că atunci când mâncam trei mese bogate pe zi mă simţeam prea plină şi obosită, mai ales după masa de prânz. Acum, mănânc multe fructe, legume, fulgi de ovăz, carne de pui, ouă şi orez. Cu toate acestea, mă răsfăţ cu îngheţată, atunci când am poftă“, spune actriţa de 42 de ani.

1 2 3

Străzi inundate în Capitală, după ploaia din această seară. Mașini și mijloace de transport public, blocate pe trasee

Ploaia din această seară a făcut din nou ravagii în Capitală. Mai multe străzi s-au transformat în râuri, iar zeci de șoferi au rămas blocați în trafic.

Astfel, în unele sectoare din Capitală apa a urcat mai sus de glezne, în așa fel a stopat traficul, iar deplasarea pe unele porțiune este destul de dificilă. Automobilele, inclusiv și transportul public au rămas blocate, ca urmare a debitului mare de apă, scrie www.stiri.md

Unele rute de troleibuz atestă întârzieri de la orarul stabilit așadar staționează sau sunt redirecționate. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe imagini video surprinse pe străzile capitalei.

SUA sprijină parcursul european și calea Moldovei spre libertate și democrație

Șefa statului a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken. Președinta Maia Sandu a menționat că Secretarul Blinken a venit cu un puternic mesaj de sprijin pentru Moldova și pentru calea păcii, democrației și prosperității pe care am ales-o. 

„Moldova apreciază profund acest sprijin constant și prietenia de durată a Statelor Unite. Susținerea poporului american înseamnă beneficii concrete pentru moldoveni – securitate energetică, linii electrice care ne conectează la rețeaua europeană, ajutor la plata facturilor, modernizarea agriculturii și creșterea exporturilor, dezvoltarea industriei vinicole, modernizarea grădinițelor, creșterea potențialului nostru turistic. Împreună cu prieteni precum Statele Unite, Moldova va reuși să construiască un viitor liber, în pace, unde fiecare cetățean are șansa unei vieți împlinite”, a subliniat șefa statului.

„Suntem foarte recunoscători pentru leadersheep-ul dumneavoastră și asta o văd în multe alte țări pentru tot ceea ce faceți aici, în timpuri grele și în circumstanțe dificile pentru a înainta și a lansă această țară. Acum doi ani când am fost aici am discutat cum vom continua să construim o Moldova care trăiește în pace. În acest timp, Moldova a făcut pași concreți pentru a îndeplini această viziune, care va crea un viitor puternic, adică parcursul european, reforma sectorului energetic. Astăzi, vrem să continuăm aceste progrese și vom încheia în curând negocierile privind noul sediu al ambasadei SUA, care va accentua profunzimea acestor relații și a continua să avansăm împreună. 

Ceea ce este foarte puternic aici este acest angajament pentru democrație pentru ca moldovenii să-și aleagă propriul viitor, și asta în ciuda intimidărilor care vin din partea rusească, răspândirea dezinformării, folosirea corupție ca armă și fabricarea de proteste antiguvernamentale, dar totuși vedem o reziliență extraordinară din partea conducerii R. Moldova, în special din partea popurului de aici. SUA și mulți dintre partenerii noștri folosesc sancțiuni asupra celor care încearcă să sumineze democrația Moldovei și de asemenea încercăm să vă oferim sprijinul necesar pentru a avansa în calea dumneavostră spre libertate și democrație”, a spus la rândul său Antony Blinken, secretarul de stat al SUA. 

În context, oficialul a anunțat că oferă suport financiar Moldovei pentru alegeri liberi și curățarea sistemului judiciar.

„Din februarie 2022, SUA au alocat 774 de milioane de dolari pentru a consolida instituțiile statului R. Moldova și pentru a contracara aceste acțiuni de destabilizare care vin din partea Federațiie Ruse. Astăzi, vrem să vă sprijinim și să curățați sistemul judiciar. Astăzi vom lucra împreună cu Congresul pentru a acorda R. Moldova 50 de milioane de dolari pentru a consolida capacitatea Moldovei de a rezista interferențelor rusești, de a organiza alegeri libere și pentru ca R. Moldova să-și continue drumul spre UE”, a adăugat Antony Blinken.

Cămașa cu altiță din Moldova va fi prezentată la o expoziție în Suedia

Cămașa cu altiță, inclusă în anul 2022, pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității (UNESCO) ca element de identitate culturală în România și Republica Moldova urmează să traverseze Cercul Polar pentru o expoziție unică a artiștilor din Republica Moldova și celor din nordul Suediei, la Kiruna.

Potrivit ambasadoarei Republicii Moldova în Regatul Suediei, Liliana Guțan, pe 5 iunie, în preajma Zilei Naționale a Suediei, Ambasada R. Moldova la Stockholm împreună cu Primăria orașului Kiruna, Asociația Autorităților Locale a Regiunii Norrbotten County și Societatea de Arte Norrbotten, vor inaugura evenimentul la renumitul Centru AuroraKulturhus expoziția „Practicing Our Knowledge”, transmite Radiomoldova.md.

Tradiționalele cămăși cu altiță vor fi prezentate de către meșterițele de la Șezătoarea Basarabiei și Măiestria, alături de obiectele de artă ale meșterilor locali și populației indigene ale Regiunii Arcticii Înalte. Expoziția va fi deschisă până pe data de 12 iulie, în Sala de Arte al Aurora Kulturhus.

Prăjitură cu branză de vaci
Articolul anterior
Se iubeşte cu fostul partener al fiicei sale!
Articolul următor