Cum petrece Sărbătorile Adreea Marin Bănică

Luna decembrie este cea mai plină pentru majoritatea artiștilor și oamenilor de televiziune. În ajunul sărbătorilor de iarnă au loc cele mai multe concerte și emisiuni de suflet cu participarea acestora. În acestă perioadă, artiștii nu prea stau pe acasă, nici chiar de Crăciun sau Revelion.

separator

Familia interpretului și omului de televiziune, Ștefan Bănică Jr. nu este o excepție. Ba mai mult, soția interpretului, Andreea Marin Bănică, a recunoscut în cadru unei emisiuni televizate că luna decembrie are o încărcătură emoțională aparte pentru ea.

“Pe 22 este ziua mea, pe 27 este sfântul Ștefan și avem doi Ștefani în familie, pe soara mea o cheamă Cristin, deci de Crăciun o aniversăm și pe ea, tatăl meu este Nicolae, iar de puțin timp a fost și ziua mea de nume”, a spus vedeta.

Bogată în evenimente de familie, luna magică îi aduce și multe oferte de muncă atractive pentru noaptea de Crăciun și Revelion. Totuși, vedeta din România nu va lucra de sărbători, pentru că a făcut-o suficient ani la rând. Ea va petrece Crăciunul și Revelionul acasă, alături de cei dragi. Iar de la Moș Crăciun, Andreea Marin Bănică a cerut liniște și prezența celor dragi alături, ”pentru că lucrurile vin și pleacă”.

Potrivit vedetei, de la anul care vine așteaptă o mare schimbare în viata ei pe care și-o dorește din tot sufletul.

„Dorul Basarabiei”, melodia care a trecut peste hotarele țării
Articolul anterior
Este televizorul chiar atât de periculos pentru copii?
Articolul următor
Alte articole interesante