Cum s-au costumat, de Halloween, vedetele stabilite peste Ocean?

Chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare marcată în mod deosebit peste Ocean, vedetele noastre au decis să se distreze și s-au deghizat și ele în personaje mistice și alte creaturi.

separator
În noaptea de Halloween, considerată un fel de punte între cele două lumi, lumea viilor și a morților, se crede că sufletele celor morți se reîntorc pe pământ. În prezent, oamenii se costumează și petrec alături de cei dragi. Iar copiilor le place cel mai mult să se deghizeze, așa că sărbătoarea le aduce emoții mari. În America cei mici merg pe la vecini cu întrebarea „trick or treat?!”, adică „păcăleală sau dulciuri?”.

Xenia Deli și-a decorat casa de Halloween, fiica sa a fost melc, iar soțul – vulpe. De Halloween a fost magie și în casa Natei Albot din Montreal. Cei mici ai casei s-au distrat alături de surioarele mai mari, care și-au dat frâu liber imaginației și creativității. Magda a purtat un costum de unicorn, iar Noah a devenit un șoricel amuzant. Interpreta Cristina Croitoru, stabilită în SUA, a sărbătorit Halloween-ul împreună cu oaspeții ei sosiți din Moldova, Karizma și fiica ei, Daria.

Pește cu viermi, livrat în mai multe școli și grădinițe din Hâncești
Articolul anterior
Petr Chernyshev, soțul Anastasiei Zavorotnyuk, total schimbat din cauza suferinței care i-a marcat familia
Articolul următor
Alte articole interesante