Dansatoare celebră din România fără auz. Medicii au salvat-o în ultimul moment

Atunci când a ajuns de urgență la spital, medicii au rămas pur și simplu șocați de faptul că încă este în viață. Povestea cutremurătoare a celei mai sexy dansatoare a marcat-o, însă acum nu poate fi decât recunoscătoare pentru faptul că este în viață. A fost operată la ureche, după ani întregi de probleme. Mulți medici au refuzat să o opereze, din cauza complexității intervenției, dar astăzi a reușit să zâmbească din nou! Iată despre cine este vorba!

Este una dintre cele mai apreciate și curtate dansatoare din România și, de foarte mulți ani, colaborează cu cei mai de succes maneliști români. Mereu o vedem în videoclipuri cu zâmbetul pe buze și plină de viață, dar ascunde o poveste de coșmar!

S-a temut că va muri în orice clipă

Calvarul Florentinei a început la vârsta de nouă ani, atunci când a început să sesizeze probleme și durere la ureche. Pe atunci a fost dusă de urgență la spital și câțiva ani mai târziu, la vârsta de 18 ani, și-a dat seama că situația se agravează, în momentul în care a observat că îi curge sânge din ureche.

Deși medicii i-au recomandat să se opereze de pe atunci, Florentina a refuzat. A urmat tratamente diferite, pentru o perioadă a fost totul bine. Cu toate acestea, de la vârsta de 16 ani, auzul blondinei se modificase.

A început să audă puțin mai încet cu urechea respectivă, observând o diferență față de urechea sănătoasă. Ulterior, a mai mers la diverși medici, încercând să își rezolve problema doar cu tratament, fără să ajungă la operație.

”Eu când am fost mică am tras curent la ureche și am tot umblat prin spitale, să mă tratez, pentru că făceam infecție, îmi curgea urechea continuu. La vârsta de 9 ani eram să mor din cauza asta, pentru că se inflamase foarte rău, a venit salvarea, m-a luat, am stat internată. Până la 17 ani, în mare parte, stăteam numai la spital. Îmi făceau tratamente pe venă, ca să trateze problema la ureche. La 18 ani m-am trezit că îmi curgea foarte mult sânge din ureche, m-am dus la spital, mi-au spus că am otită și că trebuie să mă operez. La vârsta aceea eram mică, mentalitatea mea era foarte diferită, mi-au spus că trebuie să mă radă, m-am panicat, am refuzat să mă operez atunci”, a explicat, dansatoarea.

Frumoasa dansatoare a rămas fără auz, după ce s-a operat

Anul trecut, însă, în luna martie, au început problemele cu adevărat pentru frumoasa dansatoare. Situația s-a agravat, iar dansatoarea s-a confruntat cu atacuri de panică serioase, din cauza fricii de moarte.

De când medicii au anunțat-o că poate trece în neființă în orice moment, Florentina a decis că este momentul să acționeze și a încercat să caute un medic care să o opereze, dar ușile i-au fost închise: operația era cât se poate de dificilă.

”Pe baza spuselor medicilor care refuzau să mă opereze și îmi spuneau toți că pot să mor oricând, eu am avut niște atacuri de panică. Frica de moarte a intervenit și făceam atacuri de panică. Vedeam că nu mă simt bine, nu mai mâncam, amețeam, grețuri, făceam atacuri de panică continuu. Mă lua cu leșin, simțeam că mor atunci pe loc. Mereu chemam salvarea acasă, dar nu aveau ce să îmi facă”, a mai explicat blondina.

După foarte multe încercări, Florentina a găsit un medic care a acceptat să o opereze. Intervenția a fost una deosebit de dificilă, dar a fost un succes. Frumoasa dansatoare a mai primit o lovitură dură, imediat după operație.

Deși a bătut din ușă în ușă pentru a se putea opera, odată operată, Florentina și-a pierdut auzul.

”Nu mai aud, a trebuit să îmi pun aparat auditiv interior. El mi-a zis că o să se mai reducă din auz, am zis că nu e problemă, eu am crezut că se mai reduce puțin, nu să rămân de tot fără auz, mi-a dat cu virgulă puțin. Mi-a recidivat și m-am infectat iar, timp de patru luni m-am dus în fiecare lună la doctorul care m-a operat, să îmi aspire și să îmi cauterizeze”, a mai adăugat blondina.

sursa: www.spynews.ro

Mama fetei bătute cu bestialitate s-a plâns la poliție: Minorele din imagini au 13 și 14 ani și nu sunt la prima abatere

Poliția anunță că a înregistrat cazul tinerei bătute într-un cămin din capitală la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizată de către mama tinerei agresate. Aceasta a comunicat polițiștilor că a primit imaginile video în care apare fiica sa de 13 ani, fiind agresată de către o altă fată.

 Mama fetei bătute cu bestialitate s-a plâns la poliție: Minorele din imagini au 13 și 14 ani și nu sunt la prima abatere

În cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii capitalei au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica.

Fiind audiată de polițiști, victima domiciliată în raionul Strășeni, a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău, iar ulterior au mers la un apartament închiriat de o altă fată.

Pietoni amendați pentru traversarea neregulamentară

Pietonii sunt implicați, practic, zilnic în accidentele rutiere, care se produc pe drumurile naționale din țară. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) în unele cazuri de vină se fac cei care traversează neregulamentar strada.

Polițiștii continuă să împartă amenzi pentru traversarea neregulamentară

Cu scopul de a-i disciplina pe cei ce încalcă regulile de circulație, inspectorii de patrulare desfășoară operațiunea cu genericul „Pietonul”, transmite moldova1.md.

„ – De ce traversați strada neregulamentar? – Mă grăbesc. – Graba strică treaba, știți? Grăbește-te încet, cum s-ar spune”.

Majoritatea pietonilor, care au traversat strada neregulamentar au inventat scuze pentru acțiunile ilegale.

„Mă doare piciorul. Nu pot să cobor pe scări”.

„ – Am trecut deja. – Dar viața nu are prioritate? – M-am uitat că mașini nu sunt și am trecut”.

„Mă grăbesc. – Unde vă grăbiți? Dar viața nu are prioritate?”.

Unii pietoni și-au recunoscut vina, însă nu au vrut să discute.

„ – De ce treceți? – Mă scuzați, mă scuzați”.

„ – De ce nu treceți la zebră?”.

„ – Scuze”.

Pentru a responsabiliza participanții la trafic și cu scopul de a reduce numărul accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor, oamenii legii au inițiat operațiunea „Pietonul”.

„Când vizibilitatea este foarte scăzută șoferii ar putea să nu observe pietonul și să nu reușească să staționeze la timp. Pietonii care traversează strada neregulamentar riscă o sancțiune de la 300 până la 450 de lei, iar conducătorii auto care nu cedează trecerea legală a pietonilor riscă o sancțiune de la 900 până la 1.500 cu aplicarea a trei puncte de penalizare”, a declarat Natalia Golovco, ofițer de presă INSP.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul anului au avut loc 59 de accidente rutiere. Zece persoane și-au pierdut viața, iar alte 50 au fost traumatizate, urmare a accidentelor rutiere în care au fost implicați.

O americancă, arestată în Rusia după ce a plimbat un vițel prin Moscova

O americancă a fost reţinută şi amendată de un tribunal din Rusia miercuri, după ce a plimbat un viţel în Piaţa Roşie din Moscova, despre care a spus că îl cumpărase pentru a îl salva de la sacrificare, au anunţat mass-media ruse, citate de Reuters.

O americancă, arestată în Rusia după ce a plimbat un vițel prin Moscova

Alicia Day, în vârstă de 34 de ani, a fost amendată cu 20.000 de ruble (285 de dolari) pentru că a stânjenit accesul pietonilor în cadrul unui protest neautorizat, transmite Digi24.ro.

Ea a fost condamnată şi la 13 zile de „arest administrativ” în urma unei acuzaţii separate: nesupunere faţă de ordinele poliţiştilor. „Am cumpărat viţelul pentru ca el să nu fie mâncat”, a declarat Alicia Day, citată de agenţia de presă TASS. 

Înregistrări video distribuite în presa de stat rusă o arată pe americancă în timp ce dezvăluia că a angajat un şofer pentru a aduce viţelul în Piaţa Roşie cu ajutorul unui vehicul.  

„Am vrut să îi arăt un loc frumos din ţara noastră frumoasă”, a declarat ea. 

Ambasada americană, contactată de Reuters, nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă. Alicia Day locuieşte într-o suburbie a oraşului Moscova, după ce a sosit în Rusia cu ajutorul unei vize turistice, precizează agenţia de presă RIA. 

În trecut, ea a susţinut acţiuni similare de protest şi în alte ţări, notează Agerpres. În 2019, cotidianul britanic Daily Mail a raportat că Alicia Day a „salvat” un porc de la sacrificare în vestul Angliei, pe care l-a denumit „Jixy Pixy”, l-a adus la Londra cu taxiul şi l-a plimbat prin oraş şi prin restaurante.  

A trebuit să îl predea însă unei fundaţii care militează pentru bunăstarea animalelor după ce proprietarul micului apartament pe care îl închiriase a descoperit că porcul trăia în acea locuinţă.

Chișinăul transmite condoleanțe după accidentul de elicopter din Kiev, în care au murit 17 oameni, inclusiv ministrul ucrainean de Interne și colegi de-ai săi
Articolul anterior
Putin ar putea anunța chiar astăzi un nou val de mobilizare
Articolul următor