De necrezut! Câți euro s-au pus pe masă la nunta lui Florin Salam

Fericire mare în familia lui Florin Salam. Pe 1 iunie, cunoscutul artist şi Roxana Dobre şi-au unit destinele, la malul mării. Petrecerea a avut loc într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante de pe litoral.

Invitaţii de seamă s-au distrat până în zori, iar pentru că totul a fost la superlativ şi darul a fost pe măsură. Iată câți euro a mers darul la evenimentul anului.

Printre invitaţii prezenţi la nunta anului 2022 s-a numărat şi Jador.

Artistul a fost onorat că a putut să participe la eveniment, însă din cauza faptului că trebuia să

susţină un program artistic a fost nevoit să plece primul. Chiar şi aşa, pentru câteva ore, cântăreţul a vrut să-i fie alături „regelui manelelor”.

”Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador.

Câți euro a mers darul la nunta lui Florin Salam de pe 1 iunie, din Mamaia
Reporterii CANCAN.RO l-au surprins chiar înainte de a pleca din local. Jador, alături de doi prieteni părăseau locul distracţiei destul de grăbiţi. Însă, înainte a oferit câteva declaraţii.

Întrebat cum s-a simţit la petrecere, cântăreţul a răspuns foarte hotărât. Acest lucru se putea citi şi pe chipul său, deoarece zâmbetul larg de pe faţă a făcut cât 1000 de cuvinte. Cât despre darul de nuntă, Jador nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, ne-a dezăluit Jador în exclusivitate.

În schimb, prietenul artistului a fost mai sincer în ceea ce priveşte acest subiect. Tânărul a spus fără ocolişuri ce sumă a scos Jador din buzunar: „A dat 2000 mii la masă”.

Ceremonia a fost oficiată la malul mării

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru superb, divin, iar cei doi îndrăgostiți au spus “DA!” în sunetul valurilor. Cununia religioasă a avut  loc la o biserică extrem de cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care va încununa unirea destinelor ”Regelui” și ”Reginei” în fața lui Dumnezeu are loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoral.

Alertă meteo: Cod Galben de vânt puternic în toată țara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de intensificări ale vântului pe întreg teritoriul țării.

Astfel, în perioada 14 aprilie, ora 13:00 – 15 aprilie, ora 22:00, în special pe parcursul orelor diurne, sunt prognozate intensificări ale vântului din sud-est, cu rafale ce vor atinge viteze de 15-20 m/s, transmite Știri.md.

Riscuri:

  • sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric și ale legăturilor de comunicații;
  • se pot rupe crengi de copaci și se poate semnala doborârea unor arbori uscați;
  • este posibilă decopertarea parțială a unor construcții.

Recomandări:

  • evitarea trecerii prin apropierea copacilor;
  • ocolirea cablurilor electrice căzute la pământ;
  • evitarea parcării autovehiculelor în apropierea copacilor, pe care vântul puternic îi poate doborî;
  • evitarea folosirii focului deschis.

Biserica din satul Gârbova a fost cuprinsă de flăcări în seara de Florii

În seara de Florii, interiorul bisericii Adormirii Maicii Domnului din satul Gârbova, raionul Ocnița, a fost parțial cuprins de flăcări.

Martorii cred că incendiul ar fi fost provocat fie de un scurtcircuit, fie de folosirea necorespunzătoare a sobei din lăcașul de cult, transmite Știri.md cu referire la observatorul.md.

În urma incidentului au fost deteriorate picturile murale și câteva elemente de decor din biserică.

Potrivit informaţiilor, lucrările de reparaţie în interiorul lăcaşului de cult urmează a fi efectuate în această săptămână.

Preot, despre rugurile din Noaptea Învierii: Ritualul nu este susținut nici de Biserică

Arderea anvelopelor în Noaptea Învierii este interzisă prin lege. Ritualul nu este susținut nici de Biserică. „Ceea ce ar trebui să ardă în conștiința și în inima fiecăruia dintre noi este flacăra Lui Hristos cel Înviat”, afirmă preotul Octavian Moșin, scrie agora.md.

Preotul Octavian Moșin, de la Biserica „Întâmpinarea Domnului” din Chișinău, a reiterat că acest ritual este periculos pentru sănătate.

Îmi amintesc de semenii mei, cum se aduna o cantitate enormă de anvelope. E foarte periculos când stai aproape de foc, pentru că pe mulți am văzut rănindu-se, mulți au ajuns în Noaptea de Înviere chiar la spital.

Octavian Moșin spune că acest obicei se trage, cel mai probabil, din perioada sovietică.

Oamenii de bună credință nu puteau participa la slujbă, fiind o restricționare. Acea perioadă era cumva o sărbătoare în afara sărbătorii. O altă versiune ar fi că păgânii care vin din alte culturi și religii și-au găsit locul în afara slujbei, tocmai în astfel de ruguri, care niciodată n-au fost specifice creștinismului.

Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, arderea anvelopelor prezintă riscuri semnificative pentru mediu și pentru sănătatea oamenilor.

”În cadrul procesului de ardere, sunt eliberate în atmosferă zeci de substanțe chimice periculoase, printre care monoxidul de carbon, oxizii de sulf și de azot, dioxinele, furanii, metalele grele, benzenul și hidrocarburile aromatice policiclice.”

Rusia a oprit livrările de gaz pentru două companii din Germania și Danemarca care au refuzat să plătească în ruble
Articolul anterior
Situatia pe front: Ucraina a preluat controlul asupra a 20 de sate în regiunea Herson
Articolul următor
Close menu