Deputatul Dinu Plîngău a rămas fără tată

Momente grele pentru tânărul deputat Dinu Plîngău. Tatăl acestuia a decedat pe 30 martie, la o vârstă de doar puțin peste 50 de ani. Colegii deputatului i-au transmis un mesaj de condoleanțe și susținere.

”Fracțiunea parlamentară Platforma DA are cel mai tânăr deputat, dar și cel mai inteligent. Profesoară fiind de specialitate, îmi făceam mari griji la început de mandat să nu sufere, deoarece este foarte dificil în Legislativul de la Chișinău să poți rămâne tu în toate situațiile. Să nu te dezici de convingerile tale, să te descurci în felul de a fi al multor deputați, să crezi doar faptelor etc. Dinu Plângău s-a integrat repede, deși este o fire foarte sensibilă. A înțeles pe viu întelepciunea proverbului “De șapte ori măsoară, o dată taie!”

Azi tânărul deputat Dinu Plângău a rămas fără tată, care avea doar puțin peste 50 de ani… Ne pare foarte rău, Dinule… Împărtășim durerea ta și marea pierdere. Dumnezeu să îl aibă în grija Sa! Condoleanțe familiei…”, a menționat deputata Maria Ciobanu.

Andrei Năstase, liderul PPDA:

,,Știu cum e. Acum 43 de ani, pe 28 martie, a plecat și Tatăl meu. Dinu, Durerea ta e și durerea noastră. Suferinta ta e si suferinta noastra. Suntem cu toții alături de tine și de familia ta”, a transmis Andrei Năstase.

Un farmacist din Chișinău, răpus de noul coronavirus
Articolul anterior
Daniela Dermengi: La bucătărie, gătește și mănâncă doar din veselă reciclabilă
Articolul următor
Alte articole interesante