Dima Bilan s-a îmbătat la o nuntă din Kazahstan: ,,Am fost mereu sincer cu voi”

Artistul rus Dima Bilan a cântat beat la o nuntă în Kazahstan. Un videoclip de la eveniment a apărut în spațiul public. Interpretul a urcat pe scenă pentru a cânta în fața invitaților și a tinerilor căsătoriți, dar nu a mai putut ține ritmul.

Autorul videoclipului a remarcat că Dima „nu ar fi putut cânta mai bine”. Într-unul dintre fragmente, artistul are dificultăți în a vorbi cu publicul. „Băieți, e nenorocit!”, a spus autorul videoclipului, sugerând că interpretul era beat și a postat filmarea pe rețea.

Ulterior, artistul și-a cerut scuze pentru comportamentul său. S-a întors către fani și a explicat că îi este rușine. Potrivit artistului, în timpul spectacolului a băut apă minerală. „Știi, se întâmplă, uneori, ca o persoană să se îmbete. Chiar nu ți s-a întâmplat asta niciodată?”.

Bilan a recunoscut că nu a dormit trei zile înainte. „Sunt foarte obosit. Și am 40 de ani pe nas”, spune artistul și începe să plângă. Vezi video.

Un tânăr s-a dat drept femeie și a intrat în în discuție online cu un bărbat, pe care uterior l-a șantajat

Un tânăr de 24 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj.

Acesta, prin intermediul unui cont fals de pe o rețea de socializare, dându-se drept femeie, a intrat în discuție cu un bărbat de 55 de ani. După o săptămână de discuție, suspectul l-a convins pe interlocutor să-i expedieze imagini intime cu el.

Ulterior, l-a amenințat că va face publice pozele dacă nu-i achită 300 de euro.

Atunci suspectul s-a întâlnit cu victima și a primit prima tranșă de 100 de euro.
La sfârșitul lunii noiembrie victima a sesizat polițiștii. Suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea a doua tranșă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Accident grav în nordul țării! A fost implicat un microbuz cu pasageri

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav în preajma satului Gura Căinarului, raionul Florești. Impactul a avut loc în această dimineață în jurul orei 07:00. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Florești, Ina Banari, scrie realitatea.md.

„Un bărbat, de 63 de ani deplasîndu-se la volanul automobilului de modelul Volkswagen Sharan, pe traseul R13, în preajma satului Gura Căinarului, raionul Florești, preliminar, fără a se asigura, a ieșit la depășirea unui autocamion de mare tonaj, unde în timpul depășirii pe banda opusă de circulație s-a ciocnit frontal cu mijlocul de transport de modelul Mercedes, condus regulamentar, de un bărbat de 64 de ani, care transporta lucrători”, a precizat Banari.

În urma impactului conducătorul Volkswagen Sharan și trei femei de 63, 54 și 41 de ani din microbuz, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost transportați de ambulanță la Spitalul Raional Florești.

Ambii șoferi au fost supuși tesrului Drager rezultatul final a fost de  0.00 mg/l.

La moment angajații de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești întreprind toate masurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Atenție, șoferi! Mâine va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Ismail

În atenția locuitorilor! Vineri, 9 decembrie, în intervalul 10:00 – 16:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Ismail, în adiacentul podului din strada Ismail (în ambele direcții).

Responsabilii spun că măsura are loc în contextul în care vor fi efectuate lucrări de proiectare pentru reparația capitală a podului.

Direcția Generală de Transport Public și Căi de Comunicație va asigura eliberarea actelor permisive în modul stabilit pentru executarea lucrărilor, scrie realitatea.md.

Un individ și-a împușcat cei trei copii, după mai multe certuri cu soția
Articolul anterior
Directorul Termoelectrica, suspectat de îmbogățire ilicită, și-a dat demisia
Articolul următor