Doi polițiști, prinși făcând sex într-o parcare de colegii lor, chemați din cauza unor ”strigăte puternice”

Îngrijorată că a auzit o femeie țipând, mai exact de „strigătele puternice” care se auzeau dintr-o parcare, o persoană din cartierul newyorkez Brooklyn a sunat la 911, numărul unic de urgență din SUA, iar polițiștii veniți la fața locului ar fi descoperit că zgomotul era provocat de doi colegi, prinși făcând sex într-o mașină din fața secției, relatează Fox News citat de gandul.ro.

Ofițerii, un bărbat și o femeie care aveam o relație, nu erau în timpul serviciului când au fost găsiți goi în mașină, după ce o persoană, auzind țipete în parcare din New York, SUA,, a sunat la poliție, potrivit surselor The New York Post.

Întâlnirea amoroasă ar fi avut loc la 1:30 dimineața, într-o parcare unde ofițerii își lasă mașinile personale, în apropiere de secția unde cei doi lucrează.

Potrivit surselor citate, persoana care a apelat 911 a spus că a auzit o femeie țipând în parcare, dar aceasta nu a putut vedea „ce culoare avea vehiculul”.

Alți doi ofițeri au ieșit din aceeași secție în care lucrau cei doi pentru a vedea despre ce este vorba și nu mică le-a fost mirarea când și-au găsit cei doi colegi, goi, în interiorul mașinii.

Polițiștii se pare să sunt parteneri de serviciu care au o relație amoroasă ce a devenit cunoscută după ce soția bărbatului a aflat și a „creat haos” în secție vara trecută. „Ulterior, cineva a avut ideea strălucită să îi facă parteneri, acoperind același sector”, au spus sursele citate de presa americană.

Nu se știe oficial dacă cei doi polițiști  – care au negat că făceau sex în mașină în parcare, au fost sancționați disciplinar. Potrivit surselor, polițiștii care au investigat cazul nu au făcut raport și nu ar fi pornit camerele de corp în timpul verificărilor, ceea ce este obligatoriu, coform procedurilor departamentului, arată sursele citate de The New York Post.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Un obicei simplu poate încetini îmbătrânirea. Rezultate senzaționale ale unui studiu care a durat 25 de ani
Articolul anterior
Statistici dezarmante și destine distruse pentru totdeauna! Aproape 700 de adolescente sub 15 ani au născut în 2021, în România
Articolul următor