Doliu în lumea telenovelelor! A murit actrița Edith Gonzalez, răpusă de cancer

Actrița Edith Gonzalez a murit astăzi, la vârsta de 54 de ani. Vestea a îndoliat întreaga lume a telenovelelor. Actrița suferea de cancer de col uterin, însă anul trecut anunțase că s-a vindecat.

separator
  La ultimul proiect de televiziune la care a participat, „Acesta este stilul meu”, de la TV Azteca, actrița a lipsit câteva zile de pe platourile de filmare. Atunci, s-a zvonit că boala a recidivat.

De atunci, Edtih n-a mai participat la acțiuni publice.Actrița a murit pe patul de spital, după ce familia a decis să o deconecteze de la aparate, scrie presa locală

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora și-a pierdut complet părul, cancerul a învins-o, anunță unica.ro.

Edith Gozalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Ea a devenit celebră odată cu rolul din telenovela Inimă Sălbatică, acolo unde a jucat alături de Eduardo Palomo, de asemenea, decedat și el în urma unui stop cardio-respirator.

Edith Gonzalez a debutat în telenovele în 1970, când avea doar 6 ani. Ea a avut atunci un rol în producția „Cosa juzgada”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Eva la trailera”, din 2016.

Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era căsătorită, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin.

Anunțul trist al morții a fost făcut de jurnalistul Joaquin Lopez Doriga: ”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, – a scris acesta pe Twitter.

15 calități ale turiștilor prin care se poate înțelege fără cuvinte care este țara din care vin
Articolul anterior
Un bărbat din Chișinău a dispărut fără veste. Familia cere ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante