Durere imensă! Maria Colac, soția lui Tudor Colac, s-a stins din viață la o zi după decesul folcloristului

Lacrimi și durere în familia soților Colac. Au lăsat în urmă o tristețe imensă, ambii s-au stins pe patul de spital, la o zi distanță, fiind răpuși de noul Coronavirus.

Etnologul și folcloristul Tudor Colac, maestru în artă și doctor în etnologie, s-a stins din viață pe 21 februarie, la vârsta de 72 de ani.

Soția etnologului, Maria Colac, specialist principal în cadrul Serviciului Stare Civilă, a plecat la cele veșnice pe 22 februarie.

,,Doamne, vine Apocalipsa? S-a stins din viață Maria Colac! Maria Colac, soția regretatului etnolog și folclorist Tudor Colac, decedat ieri, s-a stins astăzi din viață, fiind infectată și ea de Covid. Anunțul a fost public pe rețelele de socializare de Victor Negrea. ”Nu l-a lăsat să plece singur… S-a stins și EA… MARIA și TUDOR COLAC… Să fiți împreună în împărăția cerurilor…”, a scris Victor Negrea. Eufrosinia Axenti, fina de cununie a celor doi soți trecuți în eternitate, a afirmat că în vara lui 2021, ei ar fi împlinit 50 de ani de la căsătorie! Mare, cu adevărat, tragedie! Condoleanțe celor doi copii ei lor și rudelor apropiate Dumnezeu să-i odihnească!”, a menționat ziaristul Nicolae Roibu, pe facebook.

Cei doi soți vor fi înmormântați miercuri, 24.02.2021, la cimitirul de pe strada Armenească (centru), începând cu ora 11:00. Cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face la biserica de la cimitirul Armenesc, de la ora 17:30, marți, 23.02.2021.

Fostul prim-ministru Ion Chicu a fost internat în secția reanimare a Spitalului Clinic Republican
Articolul anterior
Imagini cutremurătoare în Italia: 200 de sicrie au ajuns în mare
Articolul următor
Alte articole interesante