Durere fără margini: tată și fiică, morți în accident. Un șofer fără permis de conducere le-a luat zilele

Vineri, 11 septembrie, un bărbat a murit, după ce VAZ-ul cu care se deplasa s-a izbit într-un BMW, pe traseul Cimișlia-Hîncești, între satele Gura Galbenei și Bozieni. Bărbatul a decedat pe loc. Acesta se deplasa spre Hâncești, împreună cu soția sa, fiica de 30 de ani și copilașul ei de aproape doi ani, când în fața lor a apărut BMW-ul și s-a produs impactul. A doua zi, după accident, la spital a murit și fiica șoferului din VAZ.

separator

Soția sa și nepoțelul de numai un an încă se află internați în spital.

„Șoferul BMW-ului, un tânăr de 26 de ani, recent revenit de la Moscova, fără permis de conducere, se afla în mașină împreună cu alte cinci persoane, toți originari din localitatea Gaidar, din raionul Ceadîr-Lunga. Într-o pantă, în timp ce se deplasau dinspre Hîncești spre Cimișlia, acesta a ieșit la depășirea mai multor automobile, iar apoi brusc a revenit pe banda sa dedeplasare pentru a evita impactul cu un camion, însă a ajuns pe acostament și a pierdut controlul volanului. Mașina a început să se învârtească pe traseu și s-a izbit în VAZ, după care a luat foc”, a spus un interlocutor care a solicitat să-i fie păstrată identitatea, pentru deschide.md.

Acesta a ținut să menționeze că în urma impactului, șoferul VAZ-ului a murit pe loc, iar celelalte trei persoane din mașină, soția, nepotul, dar și fiica, au fost transportate de urgență la Spitalul Raional Hîncești. Fiica șoferului se afla în stare extrem de gravă și, din nefericire, medicii nu i-au putut salva viața. Sâmbătă dimineața tânăra de 30 de ani s-a stins pe patul de spital.

Copilul și bunica acestuia încă sunt internați, iar starea lor de sănătate este mai bună și se află deja în afara pericolului.

Ruda victimelor din VAZ a mai comunicat că tânăra de 30 de ani confecționa obiecte hand-made, iar soțul ei era plecat la muncă peste hotare. Acesta a revenit acasă a doua zi după accident.

Imediat, după accident, la spital a fost transportată și o persoană dintre cele care se aflau în BMW, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind pornită o cauză penală.

După expirarea celor 72 de ore de arest, tânărul a fost dus în fața magistraților unde și-a recunoscut vina, iar pe numele său a fost eliberat mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Procurorii nu au fost de acord cu decizia magistraților și au contestat-o la instanța ierarhic superioară.

O tânără din Criuleni și-a înjunghiat amicul în inimă, după ce s-ar fi certat
Articolul anterior
OMS: nu revenim mai devreme de anul 2022 la viața de dinainte de Covid
Articolul următor
Alte articole interesante