E noul ei iubit? Lidia Buble, surprinsă cu un alt bărbat din lumea mondenă

Lidia Buble s-a afișat într-o ținută extrem de provocatoare la brațul unui cunoscut din lumea mondenă, la trei luni după despărțirea de prezentatorul tv Răzvan Simion. Cei doi au fost surprinși de paparazii într-un restaurant din București, părând foarte încântați unul de celălalt.

separator

Lidia Buble și Costi Ioniță sunt tot mai apropiați, după ce au colaborat muzical. Ei au scos împreună o piesă, în urmă cu 4 luni, ”La Luna”, iar colaborarea celor doi se pare că a fost una fructuoasă.

Lidia Buble a păstrat legătura cu Costi Ioniță, iar zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazii luând masa împreună la un restaurant. Până aici nimic neobișnuit, însă la plecare cei doi păreau încântați de discuție și au mers până la mașini ținându-se de braț, scrie wowbiz.ro.

Când au ajuns la mașini, fiecare a urcat în propriul automobil și ai fi zis că drumurile lor se despart acolo. Numai că, surpriză! Lidia Buble a ajuns acasă la Costi Ioniță, unde în poartă o aștepta chiar artistul. Apoi, amândoi au intrat în curte, conform sursei citate.

Trebuie precizat faptul că Lidia Buble va fi prezentă pe scena festivalului Cerbul de Aur de anul acesta.

În 2020 nu va fi ediţie tradiţională a festivalului Cerbul de Aur, dar TVR a pregătit un mega spectacol la aceeaşi calitate. E vorba despre „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII”, un show marca TVR, transmis duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe TVR 1.

Un model rus, ucisă de un val puternic pe insula Sardinia din Italia
Articolul anterior
Maraton Ozon pentru viață – mai mulți sportivi amatori au alergat 35 de ore pentru a sensibiliza opinia publică asupra problemei protecției stratului de ozon
Articolul următor
Alte articole interesante