Echipa #RunforChildren a reușit să adune 110.000 de lei, la Maratonul Internațional Chișinău: 3 familii vulnerabile cu 14 copii vor fi conectate la apă potabilă!

110.000 lei vor fi utilizați pentru a conecta la apeduct familii vulnerabile susținute de CCF/HHC Moldova, ca urmare a maratonului desfășurat în acest sfârșit de săptămână. Banii au fost acumulați de cei 122 de alergători care au făcut parte din echipa #RunforChildren, pe 30 septembrie la Maratonul Internațional Chișinău.

separator

Alergătorii voluntari au îmbrăcat tricouri albastre și au alergat în susținerea cauzei CCF/HHC Moldova: sprijinirea familiilor foarte sărace pentru a-și putea crește copiii acasă în loc să fie trimiși la orfelinate.

Echipa #RunforChildren a participat la Maratonul Internațional Chișinău – cel mai mare eveniment de curse de alergare, care a adunat 18.000 de participanți. Din ei, 122 de oameni au alergat pentru cauza CCF/HHC și au ajutat pentru a colecta bani și a susține 14 copii și cele 3 familii ale lor.

Fondurile acumulate de alergători urmează să fie direcționate către 3 familii din programul de prevenție, pentru a le ajuta să se conecteze la rețeaua de apă și a le repara locuințele.

14 galantomi – fundraiseri au susținut și au promovat, timp de 3 luni, în mod dezinteresat și generos, cauza CCF/HHC Moldova pe http://ccf_hhc.galantom.ro/ – au acceptat misiunea să alerge, să colecteze bani și să mobilizeze pe alții să se alăture echipei #RunforChildren.

Este vorba de jurnalistul și maratonistul internațional, Iulian Bercu și echipa sa EcoRun, actrițe, jurnaliste și prezentatori TV, Daniela Ciocanu, Dana Ciobanu, Olesea Sveclă, Leanca Grițcan, coreografa Irina Slobodeaniuc, persoane publice, bloggeri și formatori de opinii, cum ar fi Anastasia Saratura, Lucia Aprodu, Nata Eu, Jenny Kauffman, precum și oamenii de afaceri Rodica Dodica, Ilona Belous și Alexandru Munteanu.

Mai multe companii au participat cu echipa de alergători din rândul angajaților, donând în sprijinul acestor 3 familii. Angajații companiilor au participat cu entuziasm la antrenamentele profesioniste organizate dis-de-dimineață sau seara după serviciu, precum și la o Paella Party organizată cu o zi înainte de cursă, pentru a le furniza alergătorilor doza recomandată de carbohidrați.

Despre CCF/HHC Moldova: Asociația obștească CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie a fost înființată în 2004. În țara noastră, CCF/HHC reprezintă fundația Hope and Homes for Children care activează din 1994, cu sediul central în Marea Britanie. În Moldova, CCF/HHC Moldova a susținut 4.200 de copii și familiile lor, în perioada 2004-2017. Viziunea CCF/HHC este cea a unei lumi în care niciun copil nu va mai suferi departe de familie, uitați în internate și case de copii.

Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook RUN FOR CHILDREN: https://www.facebook.com/PentruCopiiiMoldovei/

În curând – o nouă filială Unica Sport în CC ”ELAT”!
Articolul anterior
Descoperă secretul unui corp tonifiat!
Articolul următor
Alte articole interesante