Elite Decor – calitate și design unic pentru fiecare piesă de mobilier din casa ta! Amenajează-ți locuința plăcut și confortabil

Te-ai mutat în casa mult dorită la care ai visat mereu sau a sosit momentul perfect pentru a-ți renova și amenaja locuința pe placul tău? Cea mai creativă și importantă etapă în definirea interiorului și stilului unei casei este alegerea corectă și achiziționarea mobilierului – o investiție necesară care va transforma locuința dumneavoastră într-un spațiu confortabil și plăcut, utilat conform așteptărilor și nevoilor întregii familii, mai ales acum când o mare parte din timp este petrecută în locuințe și birouri!

separator

Alegerea mobilei este, în mod sigur, o achiziție pentru o perioadă îndelungată. În realizarea acestei dorințe, este bine să ții cont de faptul că un mobilier va trebui să rămână actual chiar și după mulți ani și, în același timp, să fie remarcat prin stilul unic, funcționalitate, durabilitate și confort maxim.

De regulă, un sortiment larg este capabil să satisfacă cerințele tuturor celor care pornesc în căutarea de mobilier nou! Pentru a contura dorințele tuturor clienților și a ușura alegerea, producătorul de mobilă Elite Decor propune o largă gamă de mobilier și un număr vast de produse, care vor face din locuința dumneavoastră spațiul mult visat și așteptat.

Prezenți de 19 ani în arealul pieței autohtone și motivați de clienți mulțumiți, Elite Decor a dezvoltat un portofoliu larg de produse de calitate, funcționale și durabile, la cele mai bune prețuri.

La realizarea fiecărui articol de mobilier, întreaga echipă mizează pe confortul și calitatea produsului final, care să se încadreze perfect în designul și armonia casei.

Elite Decor – mobilă pentru întreaga casă

Creând pentru a aduce bucurie pentru mult timp în casele beneficiarilor, compania Elite Decor a demonstrat că se poate menține în top punând la dispoziția clienților o gamă largă de produse: mobilă pentru bucătării, sufragerii (living-uri), antreuri, dormitoare, băi, mobilă pentru camera copiilor, dulapuri, biblioteci, mobilă pentru birouri, măsuțe pentru cafea și alte piese.

Bucătăria este una dintre cele mai importante piese de mobilier din locuință, ce trebuie să satisfacă o serie de necesități și beneficii. În ceea ce privește mobila de bucătărie, în fiecare an paleta de nuanțe și materie primă se mărește.

,,Chiar și așa, clienții aleg mai degrabă clasicul, pentru că nu se va demoda niciodată, în topul preferințelor fiind nuanțele de alb, negru sau griul. Și imitațiile de lemn sau piatră se vor încadra mereu atât în decorurile moderne, cât și în cele clasice!”, ne comunică reprezentanții companiei Elite Decor.

În prezent, la capitolul materiale, compania Elite Decor rămâne a fi lider pe piață, lucrând cu o gamă de peste 10 tipuri.

În același timp, compania beneficiază de contracte de lungă durată cu parteneri din alte țări importând o gamă largă de mese și scaune perfecte pentru bucătăriile și sufrageriile moderne.

Dormitorul este spațiul destinat pentru odihnă și relaxare, în care petrecem cel puțin 8 ore din zi. Iată de ce este potrivit, atunci când alegi mobila, să acorzi o maximă atenție patului – piesa de rezistență din dormitor. Pe lângă design, dormitorul trebuie să ofere și funcționalitate. Alege dintre modelele clasice sau moderne de paturi, dulapuri, dressinguri și alte piese pentru dormitor!

Atunci când vine vorba despre sufragerie, optează pentru mobila care se potrivește stilului tău, astfel încât aceasta să fie în armonie cu celelalte obiecte din sufragerie: piese de mobilier elegante, lucioase sau în stil minimalist, modern, pentru a crea un spațiu confortabil, larg și luminos în locuința ta!

Atractive, comode și utile, o inovație aparte în sortimentul variat de obiecte de mobilier create și expuse pe piață sunt măsuțele pentru cafea.

Compania Elite Decor este Dealer oficial în importul acestui tip exlusiv de piese de mobilier.

Pentru că tinde să fie aproape de preferințele clienților și ultimele direcții în materie de design, selecția materialelor utilizate, tehnologie de producere, Elite Decor realizează obiecte de mobilier care să se plieze perfect pe așteptările clienților.

Urmărind scopul creării mobilei de calitate superioară adaptată spațiului, bugetului și dorințelor fiecărui client, reprezentanții companiei Elite Decor sunt gata să vă consulte cu atenție în orice moment și să vă propună cele mai favorabile oferte de preț, în funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră.

Produsele marca Elite Decor sunt recunoscute pentru calitate, design unic și deosebit, dar și prețurile accesibile oferite!

Aflați mai multe detalii pe www.mobilalacomanda-moldova.md

Adrese:

– Str. Nadejda Russo 17, Decor Park, tel. 0609 80 104;

– Str. Calea Ieșilor 91, Creator Mall, tel. 0609 80 105

Banca de Alimente te îndeamnă să împărți coșul tău de cumpărături cu cei care nu au ce pune pe masă
Articolul anterior
CNESP: În Moldova, se reintroduce starea de urgență pe întreg teritoriul țării, până pe 15 ianuarie 2021
Articolul următor
Alte articole interesante