Emoții de vis, la înălțime! Designerul Irina Calancea a fost cerută în căsătorie pe Marele Canion, în Nevada

Momente pline de emoție pentru Irina Calancea! O călătorie în Las Vegas s-a transformat în surpriza vieții sale. Designerul a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Iurie Duscov, chiar pe Marele Canion din Nevada, locația faimoasă care le poartă noroc tuturor îndrăgostiților!

separator

Cuprinsă de emoții, Irina Calancea ne-a împărtășit în exclusivitate trăirile și detaliile cererii în căsătorie:

,,El știa, de ceva timp, că visul meu e Grand Canyon și, în decurs de 2 săptămâni, aflu că în acest weekend urma să plecăm la Las Vegas, iar de acolo la Grand Canyon. Dar nu mă așteptam la o asemenea surpriză! El știa că dorința mea este să vizitez acest loc și a planificat totul la superlativ, foarte emoționant!”,  ne dezvăluie creatoarea brandului de pantofi Irka Shoes.

,,A închiriat un elicopter și am zburat, iar acolo am urcat pe o stâncă și mi-a zis … acele cuvinte fermecate, iar la sfârșit m-a întrebat dacă vreau să fiu soția sa! A fost mai presus decât mi-am imaginat și inelul – mai frumos decât l-am visat. Totul a fost exraordinar și chiar fantastic. Îl iubesc, până la stele și înapoi!”, ne-a mai mărturisit Irina Calancea.
 

Le urăm tinerilor îndrăgostiți mulți ani fericiți! Ne bucurăm pentru ei și așteptăm cât de curând alte vești minunate!

O bunicuță de 103 ani a câștigat primul loc la un maraton de alergat! Video
Articolul anterior
O moldoveancă a căzut de la etajul 23, dar a rămas în viață
Articolul următor
Alte articole interesante