Emoționant! O interpretă de la noi a creat un videoclip dedicat persoanelor care luptă cu cancerul

Fiecare din noi își trăiește clipa, aici, acum, dar nu se știe niciodată ce îți rezervă viitorul, sănătatea fiind în mare parte o loterie a vieții. Unul din cele mai cumplite momente este să primești vestea că tu ori apropiații tăi suferă de maladii necruțătoare.

separator

Interpreta Natalia Boboc le este alături, prin cântec, persoanelor aflate în lupta cu nemilosul diagnostic precum este cancerul.

Interpreta și-a deschis o nouă portiță a sufletului, pusă pe note muzicale și parțial inspirată de povestea sa de viață, pentru a reda emoțiile celor care au trecut prin momentele cumplite cu boala și pe care le-au depășit în realitate. Un diagnostic de cancer este tulburător pentru starea de spirit a oricărei persoane, adesea provocând sentimente de tristeţe, durere şi frustrare.

Piesa, în limba rusă, ,,Любя, уйду за солнца луч…” este de fapt un film de scurt metraj, care vine să le amintească celor aflați în suferință și familiilor acestora că nu sunt singuri în mijlocul furtunii și că există lumină dincolo de întuneric.

Atât versurile, cât și muzica, și regia aparțin interpretei Natalia Boboc.

,,Atunci când cineva drag ajunge în capcana suferinței, atât familia, cât şi prietenii, sunt profund tulburaţi, deseori neștiind cum să reacţioneze. E complicat să fii alături de omenii care înfruntă acest diagnostic, să găsești cuvinte care să le ridice moralul”, mărturisește Natalia Boboc.

,,Și persoana bolnavă simte probabil nevoia să-şi exprime sentimentele, să comunice deschis, sincer. Eliberarea emoțiilor, ruga, cu siguranță, te întăresc, au puteri vindecatoare. Cu această ocazie, le doresc multă sănătate tuturor celor care luptă pentru viață! Speranța este o necesitate pentru toți noi, este normal să ne fie greu să vorbim despre aceste lucruri, însă nu te poți ascunde de ceea ce simte sufletul, în orice împrejurare”, mai spune autoarea piesei.

Un centru comercial din țara noastră a fost scos la vânzare
Articolul anterior
Un autocar plin cu moldoveni a intrat într-un copac, în România. Șoferul ar fi adormit la volan
Articolul următor
Alte articole interesante