Este tânăr, talentat și ambițios! Radu Duminica iese din anonimat și surprinde publicul cu o piesă senzațională

Este talentat și ambițios! Tânărul interpret, cantautor și producător muzical de la noi, Radu Duminica, iese din anonimat și surprinde publicul cu o piesă senzațională.

De această dată, Radu vine și cu o schimbare de imagine: îl vom cunoaște de acum cu numele DRADU!

Radu este un nume sonor și apreciat pe piața muzicală de la noi din țară și nu doar, până în prezent reușind să colaboreze cu numeroși artiști, iar unora chiar le-a format stilul muzical. Este un băiat talentat, care a fost mai mult în umbră, dar a realizat producții muzicale care răsună la radio și sunt preferatele publicului. Mulți tineri artiști de la noi s-au lansat pe piața muzicală cu melodiile semnate de Radu Duminica. Printre aceștia se numără Vlada Boțan, Camelia Ursu, Ginia, Corina Teleatnic, dar și alții.

”În ultimii ani, am explorat mai mult latura producției muzicale, colaborând cu alți artiști pentru a crea experiențe sonore unice. Cu toate acestea, în timp ce mă angrenam în aceste colaborări inspiratoare, am simțit că o parte din mine, cea creativă și introspectivă, explodează. Așa că am hotărât să mă întorc și la rădăcinile mele și să împărtășesc lumii poveștile mele personale prin muzică.

Astfel, m-am lansat într-un nou proiect sub numele DRADU, o călătorie sonoră ce aduce laolaltă influențe diverse și experiențe trăite. Piesa mea de debut, „ATÂT”, este o explorare a iubirii fără limite și a sentimentelor care nu pot fi reduse la raționamente sau explicații simple. Cu toții am simțit, la un moment dat, acea atracție irezistibilă către cineva sau ceva, fără să putem să explicăm de ce. Această piesă este o oază de sinceritate și vulnerabilitate, destinată celor care au curajul să își urmeze inima fără să își pună întrebări.

Sper că această piesă va reuși să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor și să le ofere un refugiu în emoțiile și gândurile lor. Între timp, lucrez la următoarea mea creație, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin în această călătorie muzicală. V-am cuprins!”, a mărturisit Radu pentru unica.md.

Vă invităm să ascultați superba melodie, iar dacă v-a plăcut, nu ezitați să lăsați o apreciere.

Accident grav în Italia. Un cetățean din Republica Moldova și o româncă au murit din cauza vitezei

O româncă în vârstă de 32 de ani și un cetățean moldovean, în vârstă de 23 de ani, au murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un grav accident petrecut în Italia.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de centură a orașului Pescara. Într-un tunel rutier, autoturismul condus de tânărul din Republica Moldova a atins lateral o altă mașină. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de zidul de beton al tunelului, pe celălalt sens de mers.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi tineri din mașină, notează rotalianul.com.

Corpurile fără viață au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale mașinii după ce pompierii au tăiat capota vehiculului.

Preliminar, se consideră că viteza excesivă la care se deplasa autoturismul condus de tânărul moldovean ar fi principala cauză a accidentului, ipoteză confirmată de mărturiile altor participanți la trafic și de daunele severe suferite de vehicul.

De asemenea, s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

Acum, autoritățile așteaptă rezultatele autopsiilor pentru a ajunge la noi concluzii.

Rușii au cotropit încă un sat din apropiere de Avdiivka, în estul Ucrainei

Armata rusă a revendicat sâmbătă ocuparea unui sat din apropiere de Avdiivka, în estul Ucrainei, un nou avans în cadrul unei ofensive pe care a declanşat-o în regiune, relatează AFP, citată de Agerpres.

Ministerul rus al Apărării a afirmat într-un comunicat că soldaţii săi au eliberat Pervomaiske, localitate aflată la sud-vest de Avdiivka ocupată în februarie. Rusia revendică cu regularitate avansuri în zonă, în faţa unei armate ucrainene lipsită de muniţii şi care întâmpină dificultăţi în a recruta, notează France Presse.

Şeful statului major ucrainean, Oleksandr Sîrski, a anunţat anterior în cursul zilei de sâmbătă că ruşii presează şi în direcţia localităţii Ciasiv Iar din est, care se află sub „un foc constant”.

Sîrski a estimat sâmbătă că „situaţia pe frontul de est s-a deteriorat considerabil în ultimele zile”.

„Asta se datorează în special unei intensificări semnificative a ofensivei duşmanului după alegerile prezidenţiale din Rusia”, care au avut loc la jumătatea lui martie, a scris el pe Telegram.

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit la vârsta de 62 de ani

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au trăit o viață uniți și au murit la vârsta de 62 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită.  Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Ce vârstă aveau | FOTO - Imaginea 4

Lori și fratele ei transsexual, George Schappell, s-au stins din viață la vârsta de 62 de ani, într-un spital din Pennsylvania, potrivit protv.ro.

Gemenii, care s-au născut cu craniile parțial contopite, au sfidat previziunile medicale potrivit cărora nu vor trăi mai mult de 30 de ani. Cei doi împărțeau inclusiv 30% din creier.

În timp ce Lori era aptă de muncă, George, care se confrunta cu dizabilități, folosea un scaun cu rotile. Lori era cea care îl ajuta să se deplaseze și îi împingea scaunul cu rotile.

George a avut o carieră de succes ca și cântăreț de muzică country, în timp ce Lori și-a urmat pasiunea pentru bowling, câștigând chiar și trofee.

În anii ’90, Lori a lucrat la o spălătorie din spital, organizându-și turele în funcție de concertele lui George. Succesul lui George i-a dus pe cei doi frați în călătorii în jurul lumii, conform Guinness World Records.

Anterior, ei au ținut prima pagină a ziarelor când George, numit inițial Dori, a recunoscut că este transsexual. George a recunoscut public ca este transsexual în 2007.

În acel moment, George și-a schimbat numele din Reba – un nume adoptat în onoarea idolului său Reba McEntire.

Gemenii siamezi au trăit într-un apartament cu două dormitoare din Pennsylvania, alternând între hobby-urile lor. Dormeau pe rând în dormitoae diferite și făceau duș separat, folosind perdeaua de la cadă.

Lori a susținut întotdeauna că este extrem de important să fie independenți și să își respecte intimitatea unul celuilalt.

„Sunt aici în corp, dar asta este tot. Doar pentru că nu putem să ne ridicăm și să ne îndepărtăm unul de celălalt nu înseamnă că nu putem avea intimitate”, a spus ea, conform Mirror.

Atunci când erau întrebați dacă vor să se separe, Lori și George spuneau categoric că nu.

„Teoria mea este următoarea: de ce să reparăm ceea ce nu este stricat?”, spunea George într-un interviu din 1997.

Socialiștii vor să organizeze evenimente de Ziua Victoriei
Articolul anterior
Câte milioane au făcut florăriile și restaurantele de la noi de Ziua Îndrăgostiților
Articolul următor