Eugen Svetz, despre succesul în afaceri și bogăția de acasă care îl catalizează să își crească visele!

Cu siguranță, ați auzit despre Bismobil Kitchen sau sunteți chiar dumneavoastră unul dintre fericiții clienți care au apelat la serviciile companiei și au rămas mulțumiți de calitatea produsului final, deservirea la cel mai înalt nivel și amabilitatea echipei care tinde să aducă confortul și esteticul în fiecare casă și familie.

separator

Bismobil Kitchen este locul unde prind viață și culoare unele dintre cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte în domeniul producerii de mobilier pentru bucătării de la noi din țară, iar succesul companiei se datorează mai întâi de toate echipei profesioniste, entuziaste și mereu în pas cu tendințele.

Fiecare membru al companiei Bismobil Kitchen depune efort pentru a vedea acel zâmbet fericit al clientului când bucătăria este instalată la el acasă, iar cel care deține rolul de asset în cadrul echipei este tânărul antreprenor Eugen Svetz, directorul Bismobil Kitchen, care are o bogată experiență de activitate în domeniul marketing, media management, vânzări, publicitate, business consultanță etc.

Tânărul antreprenor a acceptat să ne dezvăluie mai multe lucruri curioase despre compania Bismobil Kitchen, devenită, în doar 7 ani, unul din liderii pe piața mobilierelor de bucătărie. Iar noi am aflat că omul care aduce confortul și împlinirea în locuințele celor de acasă se bucură, el însuși, de o familie frumoasă, în care armonia și dragostea necondiționată sunt stăpâni și unde prind viață cele mai creative și ingenioase idei. Familia și copiii sunt cea mai mare bogăție a antreprenorului Eugen Svetz, catalizatorul succesului în afaceri și în viața personală.

 • unicamd unica.md Cum a apărut Bismobil Kitchen? Ce v-a determinat să dezvoltați o activitate în domeniul mobilierului de bucătărie?
 • Eugen Svetz

  Experiența noastră în domeniu, plăcerea proiectului finisat, satisfacția clientului aflându-se în bucătăria sa, redecorarea conceptului unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumini.

  Bismobil Kitchen a apărut în urma unui rebranding în 2017, până atunci, timp de 5 ani, a fost doar Bismobil. Ideea a fost să marcăm un nou start în direcția de dezvoltare a companiei. De fapt, compania a fost fondată mult timp înainte ca eu să încep activitatea în cadrul acesteia.

  Am apărut atunci când fondatorul Mihai Saran, a decis să dea o nouă viața companiei sale. Așa am început să dezvoltăm un proiect care să ofere design modern, accesibilitate ca preț, standarde de calitate și, nu în ultimul rând, deservirea în termenul stabilit. Așa a apărut și misiunea companiei care este transmisă prin sloganul ,,Plăcerea de a găti acasă”, parafrazat ,,Plăcerea de a lucra acasă”. Toți cunoaștem provocările legate de a dezvolta o afacere la noi acasă și aici mă refer la resursele umane, care trebuie să fie menținute în țară Oamenii trebuie motivați, inclusiv material, și asigurați cu condiții de muncă corespunzătoare.

  Bismobil Kitchen înseamnă strategie de dezvoltare, lucru cu personalul, management, marketing etc. Astfel, comparativ cu anul 2016, putem afirma că am crescut de 5 ori ca număr de angajați, spațiu expozițional. În acest moment, avem 5 showroom-uri conceptuale, unde clienții pot beneficia de consultații și soluții pentru bucătaria lor, care sunt competitive cu alternativele premium de pe piața europeană.

 • unicamd unica.md Care sunt ingredientele pentru a forma o echipă bună și a o conduce?
 • Eugen Svetz

  Cred că nimeni nu poate afirma cu certitudine care formulă este bună, totul depinde de caractere, model de afacere, etapa de dezvoltare a companiei. Orice echipă trebuie motivată, permanent. De ce? Pentru că așa este natura, toate procesele, din toate organismele vii, tind spre zona de confort, pentru a minimiza consumul de energie

  Mizăm pe efortul, entuziasmul, deschiderea zilnică de a oferi cele mai bune soluții și cel mai bun produs la un preț argumentat. Mizăm pe autenticitate, astăzi dacă nu ești autentic, nu ai șansă, oamenii simt când ești original.

 • unicamd unica.md Cine creează design-ul și cum se face rost de materia primă?
 • Eugen Svetz Avem specialiști în domeniu și anume experiența lor permite să fie găsite, rapid și eficient cele mai bune soluții estetice, ergonomice, funcționale și ca dotări. Cu regret, materie primă locală nu există, acesta este un adevăr valabil pentru multe ramuri ale economiei din țara noastră. Aici folosim produs de import de la producători europeni, dar și din alte regiuni, vorbim de producători cum ar fi Hettich, Kessbohmer, Egger, AGT și multe altele.
 • unicamd unica.md Ce definiție are succesul pentru antreprenorul Eugen Svetz?
 • Eugen Svetz Cu siguranță, armonia între activitatea profesională și familie. E acea condiție care îmi pemite să mă dezvolt, să fiu alături de familie, să-mi fac munca onest, să procedez corect în raport cu mine, cu convingerile mele și cu cei din jur. Iar succesul nu neapărat înseamnă fericire. Fericirea este o stare, poți să vezi paharul plin pe jumătate și să fii fericit, dar și invers… Familia, este desigur paharul plin, întotdeauna. Totuși, dacă analizez cât timp acord familiei și activității profesionale, există riscul să fiu mai mult la birou.

 • unicamd unica.md Echilibrul între activitatea profesională și familie, timpul petrecut alături de copii, într-un secol al vitezei, este un aspect deloc de neglijat care, astăzi, ne preocupă pe noi, adulții. Cum reușiți să-i faceți față?
 • Eugen Svetz La capitolul priorități, lucrurile se schimbă continuu, într-o secundă prioritate poate devine familia, și la fel de rapid, când ești acasă, prioritate poate deveni jobul. E corect sau greșit? Nu mă gândesc la acest lucru, știu doar că sunt lucruri care trebuie făcute, în timp util și corect.

 • unicamd unica.md Ce pasiuni are antreprenorul Eugen Svetz? Cum obișnuiți să petreceți timpul liber cu cei dragi?
 • Eugen Svetz Nu am hobby-uri. În timpul liber, suntem împreună. Acasă înseamnă timp petrecut cu copiii, ador să mă odihnesc și să le lansez provocări, să călătorim. Deocamdată, vacanțele lungi și îndepărtate nu fac parte din programul nostru. Sperăm în câțiva ani să ne bucurăm mai mult de aventuri și vacanțe. Și da, citesc, nu mult, dar permanent. Fan Formula 1, profan în fotbal… (🙂).

 • unicamd unica.md Dacă tot a venit vorba despre familie, ce calități doriți să le dezvoltați celor mici, care, cu siguranță, vă vor călca pe urme?
 • Eugen Svetz

  Sunt trei ,,ingrediente” care cred că rezolvă orice ecuație legată de viitorul copiilor, și nu doar.

  Inteligent – Sănătos – Fericit… Ei bine, este formula mea, care nu pretinde la ,,adevăruri absolute”.

  Dacă ești inteligent – poți analiza, ai gândire critică și autocritică, cauți, cercetezi, ești amabil și răbdător, apreciezi tehnologiile și importanța societății, a naturii.

  Dacă ești sănătos – ești conștient și te poți dezvolta contribuind la îmbunătățirea mediului în care te afli.

  Fericit – înseamnă că ești împlinit, respectat și ai succes, dar și oameni dragi alături, și ambiții, și vise.

  Independența, insistența, autenticitatea, lipsa de inhibiții și de frici. Dorința de a cunoaște noul. Să fie corecți indiferent de complexitatea situațiilor. Atunci când vine vorba despre educație și familie, nu trebuie să uităm că totul este mult mai complex, adesea instinctual, iar educația este o moștenire, iar orice moștenire are și multe pete, care nici nu se observă.

Îmi place să… rămân, câteodată, în singurătate. Rar, dar absolut singur.

Nu aș renunța niciodată la… cafea.

Nu tolerez… lașitatea, indiferența și nedreptatea.

Mi-e frică… de mai multe chestii, dar cel mai tare mi-e frică să nu fac față fricilor într-o bună zi.

Aș prefera ca oamenii să fie capabili de mai multă… amabilitate.

       

Gina Pistol a dezvăluit minunea care a ajutat-o să rămână însărcinată

Gina Pistol a mărturisit că minunea care a ajutat-o să rămână însărcinată a fost brâul Maicii Domnului adus de Smiley de pe Muntele Athos. Cei doi își pierduseră sperața de a avea un copil deoarece toți medicii au spus că nu sunt sanșe. Dar Gina Pistol și Smiley a avut încredere că vor reuși, iar acum nu pot decât să mulțumească lui Dumnezeu pentru copilul minunat pe care-l au, scrie presa română.

Gina Pistol a încercat tot felul de tratamente, dat totul părea în zadar. Nici medicii nu i-au dat speranțe, și totuși astăzi o au pe Josephine. Este convinsă că purtarea brâului Maicii Domnului adus de pe Muntele Athos a ajutat-o să rămână însărcinată.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a mărturisit Gina într-un podcast.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai mulți ani, iar în urmă cu 3 ani au devenit părinți. Smiley a povestit, de asemenea, că rugăciunea a ajutat-o pe Gina Pistol să-și îndeplinească visul de a avea un copil.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței”, a delcarat Smiley.

Smiley a povestit că Gina Pistol s-a rugat zilnic, și nu pe repede-înainte, ci câte 40 de minute pe zi. Artistul a mai spus că „este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa”.

„Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede-înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a mai spus Smiley.

Semnele care indică chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura

Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în dating și relații Anwar White.

White – care a sfătuit clienții despre cum să găsească dragostea timp de 14 ani și își împărtășește în mod regulat sfaturile despre dating cu cei peste 580.000 de urmăritori ai săi de pe TikTok – a conturat patru indicii clare la nunți care prevestesc obstacole pentru cuplu.

White a împărtășit semnele că o uniune maritală s-ar putea să nu dureze mult timp într-un videoclip postat pe TikTok pe 3 aprilie. Clipul are 1,6 milioane de vizualizări.

Tortul de nuntă

Acesta a analizat fiecare indiciu la care să fii atent la nunți în acest an.

Potrivit lui White, împingerea tortului în fața miresei de către mire ar putea fi un semn al unei agresiuni subiacente.

White a spus că unul dintre cele mai mari semne de avertizare că un cuplu nu va funcționa pe termen lung implică tortul de nuntă.

Pentru unii, este tradiție ca mirele și mireasa să își pună tortul pe față înainte ca desertul să fie servit oaspeților lor. White a spus că este important să fii atent la modul în care cuplul abordează gestul.

,,Dacă este vorba de iubire, este mai mult o mângâiere”, a spus White. În cazul în care frecarea tortului este mai puternică, a adăugat el, aceasta indică faptul că mirele poate adăposti ,,agresivitate adânc înrădăcinată” și se simte confortabil să umilească o parteneră.

,,Dacă un mire este dispus să facă asta în fața prietenilor și familiei tale, nu pot să îmi imaginez ce este dispus să facă în intimitatea propriei case”, a spus White.

Dacă fie mireasa, fie mirele se laudă în timpul nunții, arată că nu sunt dispuși să împartă lumina reflectoarelor”, a spus White.

,,Când văd pe cineva atrăgând atenția asupra lor înșiși, asta îmi arată că ei încearcă să facă acest eveniment despre ei și nu despre uniune”, a spus White.

Unele exemple, a adăugat el, includ dacă mireasa sau mirele pun în scenă un moment de dans sau cântat, sau dacă există un moment comic sau de laudă în timp ce merg pe culoar sau în timpul petrecerii.

Ziua mea sau ziua noastră

,,Acestea sunt toate momentele în care ‘E despre mine, e despre mine, e despre mine'”, a spus el. ,,Asta este ceva la care întotdeauna sunt atent, și când văd asta, sunt ca, ‘Ok, pot să îmi dau seama cum va fi această relație'”.

White a mai spus că este atent la faptul dacă mireasa sau mirele se referă la nunta ca fiind „ziua mea” în loc de „ziua noastră”.

White a mai spus că o nuntă mare poate fi, de asemenea, un semn că prioritățile unui partener sunt într-un loc greșit.

Unele dintre cele mai puțin reușite cupluri au organizat nunți elaborate

Unele dintre cele mai reușite căsătorii pe care le-a văzut White au început cu o celebrare mai puțin formală.

În contrast, a spus el, unele dintre cele mai puțin reușite cupluri au organizat nunți elaborate, care pot părea mai mult ca spectacole decât ca autentice sărbătoriri ale dragostei.

,,Multe mirese încearcă să facă nunta cât mai mare posibil. Și acesta este adesea un semn sigur că o mireasă este mai concentrată pe nunta în sine decât pe căsătorie,” a spus White. „Ce înseamnă acest lucru este ‘Îmi pasă mai mult ce cred ceilalți decât îmi pasă de uniunea reală.'”

Dacă discursurile membrilor familiei nu se referă la ambii parteneri, este un semn că nu le plac sau nu știu cu cine se căsătorește persoana dragă lor, a spus White.

Potrivit lui White, persoanele care țin discursuri la nunți își vor dedica cele mai multe remarci persoanei din cuplu pe care o cunosc cel mai bine.

Dar undeva în discurs, a adăugat White, ar trebui să existe cel puțin o menționare a celeilalte persoane, scrie Business Insider.

Dacă cel care ține discursul se concentrează exclusiv pe persoana lor, a spus el, ar putea însemna două lucruri. „Unu, nu le place persoana”, a spus el. „Se duc după vechea mantră că dacă nu ai nimic bun de spus, nu spune nimic. Sau doi, nu cunosc destul de bine pe cealaltă persoană.”

Prietenii și familia pot fi judecători mai buni în ceea ce privește durabilitatea unei relații decât persoanele implicate în relație.

White a spus că îi place să se refere la prietenii și familia clienților săi ca „juriul iubirii” lor, pentru că aceștia îi pot ajuta pe indivizi să „aibă toate perspectivele” de care au nevoie pentru „cele mai informate decizii” despre viețile lor romantice.

Chiar dacă steagurile roșii la nunți nu sunt infailibile, a adăugat White, ele pot fi indicatori ai succesului unei relații.

White știe că semnele sale de avertizare nu sunt o știință exactă.

,,Niciunul dintre acestea nu este întotdeauna corect”, a spus el. „Dar acestea sunt lucruri la care poți să te uiți și să spui: ‘Bun, asta este interesant.'”

Experiența sa, atât ca antrenor în relații, cât și ca invitat frecvent la nunți, susține teoriile sale.

,,Probabil merg la o nuntă o dată la trei luni”, a spus White. „Poate că una din cinci, uneori două din cinci, vor avea unele dintre aceste semne.”

Criză de apă pe glob! Apa menajeră ar putea fi transformată în apă potabilă, inclusiv cea de la toaletă. Soluții șocante ale ceretătorilor

Seceta și încălzirea globală au declanșat o adevărată criză a apei. Cercetătorii caută soluții disperate pentru a asigura oamenilor apă potabilă, însă unele dintre direcțiile în care se îndreaptă nu sunt tocmai îmbietoare. În viitoare am putea ajunge să bem… apă din toaletă, scrie realitatea.net

Din cauza secetei și a încălzirii globale, companiile de apă din Olanda caută noi surse de apă pentru viitor. Una dintre variantele pe care o iau în considerare este transformarea apei menajere în apă potabilă.

„Sunt diverse provocări majore în sectorul apei potabile. Mereu am avut probleme legate de calitatea apei. Acum avem probleme legate de substanțele chimice, dar și de cantitatea apei. Problema disponibilității este una urgentă”, a declarat  Jelle Hannema, director general companie de apă.

Inițiativa pare una disperată, dar și situația este una critică. În Olanda, ca în multe alte părți ale lumii, consumul crește de la un an la altul, în timp ce sursele de apă sunt tot mai afectate de vremea capricioasă.

ONU a avertizat încă de anul trecut că lumea se îndreaptă spre o criză iminentă a apei potabile. Asta în condițiile în care cererea va depăși cantitatea disponibilă cu 40% până în 2030. 

Pâine aruncată într-un râu. Imaginile care i-au revoltat pe internauți
Articolul anterior
Potap și Nastya Kamenskyh se răsfață în luna de miere. Vezi ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți!
Articolul următor