Eugen Svetz, despre succesul în afaceri și bogăția de acasă care îl catalizează să își crească visele!

Cu siguranță, ați auzit despre Bismobil Kitchen sau sunteți chiar dumneavoastră unul dintre fericiții clienți care au apelat la serviciile companiei și au rămas mulțumiți de calitatea produsului final, deservirea la cel mai înalt nivel și amabilitatea echipei care tinde să aducă confortul și esteticul în fiecare casă și familie.

separator

Bismobil Kitchen este locul unde prind viață și culoare unele dintre cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte în domeniul producerii de mobilier pentru bucătării de la noi din țară, iar succesul companiei se datorează mai întâi de toate echipei profesioniste, entuziaste și mereu în pas cu tendințele.

Fiecare membru al companiei Bismobil Kitchen depune efort pentru a vedea acel zâmbet fericit al clientului când bucătăria este instalată la el acasă, iar cel care deține rolul de asset în cadrul echipei este tânărul antreprenor Eugen Svetz, directorul Bismobil Kitchen, care are o bogată experiență de activitate în domeniul marketing, media management, vânzări, publicitate, business consultanță etc.

Tânărul antreprenor a acceptat să ne dezvăluie mai multe lucruri curioase despre compania Bismobil Kitchen, devenită, în doar 7 ani, unul din liderii pe piața mobilierelor de bucătărie. Iar noi am aflat că omul care aduce confortul și împlinirea în locuințele celor de acasă se bucură, el însuși, de o familie frumoasă, în care armonia și dragostea necondiționată sunt stăpâni și unde prind viață cele mai creative și ingenioase idei. Familia și copiii sunt cea mai mare bogăție a antreprenorului Eugen Svetz, catalizatorul succesului în afaceri și în viața personală.

 • unicamd unica.md Cum a apărut Bismobil Kitchen? Ce v-a determinat să dezvoltați o activitate în domeniul mobilierului de bucătărie?
 • Eugen Svetz

  Experiența noastră în domeniu, plăcerea proiectului finisat, satisfacția clientului aflându-se în bucătăria sa, redecorarea conceptului unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumini.

  Bismobil Kitchen a apărut în urma unui rebranding în 2017, până atunci, timp de 5 ani, a fost doar Bismobil. Ideea a fost să marcăm un nou start în direcția de dezvoltare a companiei. De fapt, compania a fost fondată mult timp înainte ca eu să încep activitatea în cadrul acesteia.

  Am apărut atunci când fondatorul Mihai Saran, a decis să dea o nouă viața companiei sale. Așa am început să dezvoltăm un proiect care să ofere design modern, accesibilitate ca preț, standarde de calitate și, nu în ultimul rând, deservirea în termenul stabilit. Așa a apărut și misiunea companiei care este transmisă prin sloganul ,,Plăcerea de a găti acasă”, parafrazat ,,Plăcerea de a lucra acasă”. Toți cunoaștem provocările legate de a dezvolta o afacere la noi acasă și aici mă refer la resursele umane, care trebuie să fie menținute în țară Oamenii trebuie motivați, inclusiv material, și asigurați cu condiții de muncă corespunzătoare.

  Bismobil Kitchen înseamnă strategie de dezvoltare, lucru cu personalul, management, marketing etc. Astfel, comparativ cu anul 2016, putem afirma că am crescut de 5 ori ca număr de angajați, spațiu expozițional. În acest moment, avem 5 showroom-uri conceptuale, unde clienții pot beneficia de consultații și soluții pentru bucătaria lor, care sunt competitive cu alternativele premium de pe piața europeană.

 • unicamd unica.md Care sunt ingredientele pentru a forma o echipă bună și a o conduce?
 • Eugen Svetz

  Cred că nimeni nu poate afirma cu certitudine care formulă este bună, totul depinde de caractere, model de afacere, etapa de dezvoltare a companiei. Orice echipă trebuie motivată, permanent. De ce? Pentru că așa este natura, toate procesele, din toate organismele vii, tind spre zona de confort, pentru a minimiza consumul de energie

  Mizăm pe efortul, entuziasmul, deschiderea zilnică de a oferi cele mai bune soluții și cel mai bun produs la un preț argumentat. Mizăm pe autenticitate, astăzi dacă nu ești autentic, nu ai șansă, oamenii simt când ești original.

 • unicamd unica.md Cine creează design-ul și cum se face rost de materia primă?
 • Eugen Svetz Avem specialiști în domeniu și anume experiența lor permite să fie găsite, rapid și eficient cele mai bune soluții estetice, ergonomice, funcționale și ca dotări. Cu regret, materie primă locală nu există, acesta este un adevăr valabil pentru multe ramuri ale economiei din țara noastră. Aici folosim produs de import de la producători europeni, dar și din alte regiuni, vorbim de producători cum ar fi Hettich, Kessbohmer, Egger, AGT și multe altele.
 • unicamd unica.md Ce definiție are succesul pentru antreprenorul Eugen Svetz?
 • Eugen Svetz Cu siguranță, armonia între activitatea profesională și familie. E acea condiție care îmi pemite să mă dezvolt, să fiu alături de familie, să-mi fac munca onest, să procedez corect în raport cu mine, cu convingerile mele și cu cei din jur. Iar succesul nu neapărat înseamnă fericire. Fericirea este o stare, poți să vezi paharul plin pe jumătate și să fii fericit, dar și invers… Familia, este desigur paharul plin, întotdeauna. Totuși, dacă analizez cât timp acord familiei și activității profesionale, există riscul să fiu mai mult la birou.

 • unicamd unica.md Echilibrul între activitatea profesională și familie, timpul petrecut alături de copii, într-un secol al vitezei, este un aspect deloc de neglijat care, astăzi, ne preocupă pe noi, adulții. Cum reușiți să-i faceți față?
 • Eugen Svetz La capitolul priorități, lucrurile se schimbă continuu, într-o secundă prioritate poate devine familia, și la fel de rapid, când ești acasă, prioritate poate deveni jobul. E corect sau greșit? Nu mă gândesc la acest lucru, știu doar că sunt lucruri care trebuie făcute, în timp util și corect.

 • unicamd unica.md Ce pasiuni are antreprenorul Eugen Svetz? Cum obișnuiți să petreceți timpul liber cu cei dragi?
 • Eugen Svetz Nu am hobby-uri. În timpul liber, suntem împreună. Acasă înseamnă timp petrecut cu copiii, ador să mă odihnesc și să le lansez provocări, să călătorim. Deocamdată, vacanțele lungi și îndepărtate nu fac parte din programul nostru. Sperăm în câțiva ani să ne bucurăm mai mult de aventuri și vacanțe. Și da, citesc, nu mult, dar permanent. Fan Formula 1, profan în fotbal… (🙂).

 • unicamd unica.md Dacă tot a venit vorba despre familie, ce calități doriți să le dezvoltați celor mici, care, cu siguranță, vă vor călca pe urme?
 • Eugen Svetz

  Sunt trei ,,ingrediente” care cred că rezolvă orice ecuație legată de viitorul copiilor, și nu doar.

  Inteligent – Sănătos – Fericit… Ei bine, este formula mea, care nu pretinde la ,,adevăruri absolute”.

  Dacă ești inteligent – poți analiza, ai gândire critică și autocritică, cauți, cercetezi, ești amabil și răbdător, apreciezi tehnologiile și importanța societății, a naturii.

  Dacă ești sănătos – ești conștient și te poți dezvolta contribuind la îmbunătățirea mediului în care te afli.

  Fericit – înseamnă că ești împlinit, respectat și ai succes, dar și oameni dragi alături, și ambiții, și vise.

  Independența, insistența, autenticitatea, lipsa de inhibiții și de frici. Dorința de a cunoaște noul. Să fie corecți indiferent de complexitatea situațiilor. Atunci când vine vorba despre educație și familie, nu trebuie să uităm că totul este mult mai complex, adesea instinctual, iar educația este o moștenire, iar orice moștenire are și multe pete, care nici nu se observă.

Îmi place să… rămân, câteodată, în singurătate. Rar, dar absolut singur.

Nu aș renunța niciodată la… cafea.

Nu tolerez… lașitatea, indiferența și nedreptatea.

Mi-e frică… de mai multe chestii, dar cel mai tare mi-e frică să nu fac față fricilor într-o bună zi.

Aș prefera ca oamenii să fie capabili de mai multă… amabilitate.

       

Moldovenii vor putea vota, pe teritoriul țării, și în baza pașaportului

Concertele sau manifestațiile culturale sunt interzise pe perioada campaniei electorale, care începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor. Prevederea se regăsește în noua formulă a Codului Electoral și a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2023. De asemenea, potrivit legislației electorale, a fost redusă vârsta candidaților pentru funcția de primar de la 25 la 23 de ani și a fost redus și numărul semnăturilor necesare pentru înregistrarea în cursă a candidaților independenți, notează IPN.

Secretarul Comisiei Electorale Centrale, Alexandru Berlinschi, spune că la alegerile locale generale din acest an vor fi aplicate mai multe reguli noi, intrate în vigoare odată cu aprobarea noului Cod Electoral. Astfel, la localele din toamnă va fi permisă exprimarea opțiunii de vot și în baza pașaportului. De asemenea, a fost redusă suma donațiilor în numerar destinate concurenților electorali.

„În secțiile de votare de pe teritoriul țării, alegătorii pot vota nu doar în baza buletinului de identitate, dar și în baza pașaportului. Nu e necesar nici să fie prezentată fișa de însoțire a buletinului, pentru că nu se va mai aplica ștampila care indică data alegerilor. Pentru concurenții electorali s-au redus donațiile de la trei salarii medii la un salariu mediu pe economie, mai mult nu poate fi transferat prin numerar. Dar au rămas donațiile prin virament, prin bancă, transparent, minim șase salarii medii pe economie. În cadrul campaniei electorale, adică în cele 30 de zile înainte de alegeri, candidatului electoral îi este interzisă organizarea concertelor sau alte manifestații culturale. Nu este interzis să facă întruniri cu alegătorii, dar sunt interzise concertele electorale”, a spus Alexandru Berlinschi în cadrul emisiunii „Spațiul Public” de la Radio Moldova.

Expertul Promo-Lex, Nicolae Panfil, spune că actuala formulă a Codului Electoral conține mai multe prevederi care încurajează tinerii să participe la scrutin în calitate de concurenți electorali. De asemenea, este facilitată înregistrarea în cursă a candidaților independenți.

„A fost redusă vârsta candidaților pentru funcția de primar. Dacă până acum puteai să fii primar de la 25 de ani, acum de la 23 de ani poți să candidezi. De asemenea, s-a redus numărul de semnături pentru înregistrarea în cursa electorală a candidaților independenți la 1%. Anterior era un număr prea mare, excesiv chiar, pentru orașe cum ar fi Chișinău, Bălți, era un număr prea mare de semnături, era o piedică birocratică pentru ca cineva să poată candida. Dar acum acest număr s-a redus semnificativ. La fel, startul campaniei electorale va fi cu 30 de zile înainte de ziua votării indiferent de tipul scrutinului”, a spus expertul Promo-Lex, Nicolae Panfil.

Pentru prima dată în Codul Electoral a fost fixată ziua alegerilor locale generale, fiind vorba de ultima duminică a lunii octombrie sau prima duminică a lunii noiembrie. Ceea ce înseamnă că alegerile locale din acest an vor avea loc la 29 octombrie sau 4 noiembrie.

Vine zăpada în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

Meteorologii anunță pentru astăzi, 4 februarie, vreme rece și ninsori în toată țara. Noaptea termometrele vor indica până la -7 grade Celsius.

Vor cădea ninsori slabe, astfel, pe drumuri s-ar putea forma polei.

În nordul țării, maximele vor ajunge până la -1 grad, iar pe timp de noapte până la -7 grade.

În centrul țării, ziua vor fi în jur de 0 grade, iar noaptea va fi până la -4 grade.

La Sud, termometrele vor indica ziua până 4 grade și -3 grade noaptea.

A refuzat cu orice preț să-și deconecteze soția de la aparate și a avut parte de o minune. Femeia s-a trezit la viață după două luni

O femeie din Indiana, SUA, a supraviețuit ca prin minune, după ce problemele de sănătate au băgat-o într-o comă profundă pentru mai multe luni. Cum e posibil? Nimeni nu are explicație pentru această minune, mai ales că medicii nu îi mai dădeau nicio șansă la viață.

Autumn și Zack Carver în ziua nunții lor, îmbrăcați în mireasă și mire.

Autumn și Zack Carver sunt împreună din adolescență și au trăit fericiți împreună aproximativ 19 ani, timp în care și-au extins familia. În 2021, când urma să vină pe lume cel de-al treilea copil al lor, ceva neașteptat s-a întâmplat, scrie www.divahair.ro.

Cuplul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar Autumn, însărcinată în luna a opta, a ajuns de urgență la spital. Medicii s-au văzut nevoiți să îi facă operație cezariană pentru a salva copilul, iar femeia a intrat în comă. A născut un băiețel perfect sănătos, pe care familia l-a numit Huxley. Deși venirea lui pe lume trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

După mai multe luni de chin, doctorii le-au dat apropiaților o veste îngrozitoare. Aveau de gând să o deconecteze pe soția lui Jack de la aparate, fiindcă erau convinși că nu se va mai trezi niciodată. Dar bărbatul știa că Dumnezeu nu îl va lăsa la greu și nu a fost de acord cu această decizie a personalului medical. I-a implorat să o mai lase puțin, păstrându-și vie speranța. Cel mai rău îi părea de faptul că Autumn nici măcar nu apucase să își țină copilul nou născut în brațe. În plus, acasă o așteptau încă două fetițe care întrebau permanent de mama lor.

Tatăl credincios nu voia să își imagineze un viitor fără femeia care i-a dăruit trei copii.

„Nu știu cum arată viața fără ea.”, a mărturisit el.

Cum putea accepta Jack să pună capăt fericirii de care au avut parte în aproape două decenii? Iubirea imensă pentru soție și pentru copii l-a făcut să se roage în fiecare seară, până când…un miracol a avut loc. După două luni, femeia a ieșit din comă, luând pe toată lumea prin surprindere.

Soțul ei a simțit că vede luminița de la capătul tunelului, așa că a făcut o cerere specială, rugând personalul medical să îi dea voie femeii să își țină bebelușul în brațe. Această primă întâlnire a fost un moment extrem de emoționant, iar la întreaga scenă au asistat mai multe persoane.

„Părinții ei, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei și multe asistente și medici au fost martori la momentul special. Nu știu dacă a existat un ochi uscat în zonă. Ce zi uimitoare.”, și-a amintit mândrul tată.

Dar acest moment nu a marcat și vindecarea lui Autmn. Doctorii i-au spus că va trebui să facă un transplant de plămâni. Din nou, soțul a fost încrezător și s-a gândit că nu este cazul ca partenera lui să treacă prin așa ceva. Din acest motiv, a cerut și o a doua părere. Apoi, chirurgul toracic i-a asigurat că femeia e pe cale să își revină și că problemele ei nu sunt atât de grave.

„[Doctorul] a intrat și a spus: „Nu aveți nevoie de un transplant pulmonar. O să fiți bine”. A fost o veste super bună. Ne-am îmbrățișat și i-am mulțumit lui Dumnezeu și doctorului.”, a mai spus bărbatul.

Progresul mamei a fost lent, dar iubitul ei soț a știut întotdeauna că, în cele din urmă, își va reveni. A luptat pentru copiii săi, iar acum, la un an de la externare, este foarte bine. În decembrie 2021 a ieșit din spital și s-a întors acasă la fetițe și la bebeluș.

„O zi atât de fericită, emoționantă, copleșitoare. A trebuit să dau înapoi de multe ori și să privesc toată măreția. Ne-am surprins fiicele. Cred că au fost în stare de șoc. Niciuna dintre ele nu a putut vorbi sau reacționa.”, a scris tatăl în mediul online pe 2 decembrie 2021.

Alături de această familie minunată a fost foarte multă lume, printre care și necunoscuți. Toți care au aflat de acest caz și-au unit forțele și s-au rugat împreună pentru vindecarea lui Autumn.

Cei doi prteneri le-au mulțumit permanent oamenilor pentru gândurile bune și pentru susținere. Acum, Jack și fetițele lui se roagă în fiecare seară și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru minunea înfăptuită. Bărbatul a recunoscut că înainte nu avea acest obicei.

„Fiecare zi este un cadou. Spune-le oamenilor că îi iubești și îmbrățișează-i. Se poate schimba totul atât de repede și nu vrei să lași nimic nespus.”, a subliniat Autumn.

Pe 16 septembrie 2022, cuplul a sărbătorit 20 de ani petrecuți împreună. Se pare că le-a fost scris să pășească în continuare pe același drum, iar problemele de sănătate nu i-au putut despărți mai devreme. Sunt extrem de recunoscători că povestea lor merge mai departe și păstrează legătura în mediul online cu toți oamenii care i-au susținut în ultima perioadă. Atât Autumn, cât și Jack încarcă imagini de familie pe Facebook, unde primesc sute și chiar mii de aprecieri.

Povestea lor este un exemplu de putere și iubire infinită. Acum te-ai convins că minunile există? Și nu durează doar trei zile, căci femeia și-a revenit acum un an, iar starea sa este din ce în ce mai bună.

Pâine aruncată într-un râu. Imaginile care i-au revoltat pe internauți
Articolul anterior
Potap și Nastya Kamenskyh se răsfață în luna de miere. Vezi ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți!
Articolul următor