Eugen Svetz, despre succesul în afaceri și bogăția de acasă care îl catalizează să își crească visele!

Cu siguranță, ați auzit despre Bismobil Kitchen sau sunteți chiar dumneavoastră unul dintre fericiții clienți care au apelat la serviciile companiei și au rămas mulțumiți de calitatea produsului final, deservirea la cel mai înalt nivel și amabilitatea echipei care tinde să aducă confortul și esteticul în fiecare casă și familie.

separator

Bismobil Kitchen este locul unde prind viață și culoare unele dintre cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte în domeniul producerii de mobilier pentru bucătării de la noi din țară, iar succesul companiei se datorează mai întâi de toate echipei profesioniste, entuziaste și mereu în pas cu tendințele.

Fiecare membru al companiei Bismobil Kitchen depune efort pentru a vedea acel zâmbet fericit al clientului când bucătăria este instalată la el acasă, iar cel care deține rolul de asset în cadrul echipei este tânărul antreprenor Eugen Svetz, directorul Bismobil Kitchen, care are o bogată experiență de activitate în domeniul marketing, media management, vânzări, publicitate, business consultanță etc.

Tânărul antreprenor a acceptat să ne dezvăluie mai multe lucruri curioase despre compania Bismobil Kitchen, devenită, în doar 7 ani, unul din liderii pe piața mobilierelor de bucătărie. Iar noi am aflat că omul care aduce confortul și împlinirea în locuințele celor de acasă se bucură, el însuși, de o familie frumoasă, în care armonia și dragostea necondiționată sunt stăpâni și unde prind viață cele mai creative și ingenioase idei. Familia și copiii sunt cea mai mare bogăție a antreprenorului Eugen Svetz, catalizatorul succesului în afaceri și în viața personală.

 • unicamd unica.md Cum a apărut Bismobil Kitchen? Ce v-a determinat să dezvoltați o activitate în domeniul mobilierului de bucătărie?
 • Eugen Svetz

  Experiența noastră în domeniu, plăcerea proiectului finisat, satisfacția clientului aflându-se în bucătăria sa, redecorarea conceptului unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumini.

  Bismobil Kitchen a apărut în urma unui rebranding în 2017, până atunci, timp de 5 ani, a fost doar Bismobil. Ideea a fost să marcăm un nou start în direcția de dezvoltare a companiei. De fapt, compania a fost fondată mult timp înainte ca eu să încep activitatea în cadrul acesteia.

  Am apărut atunci când fondatorul Mihai Saran, a decis să dea o nouă viața companiei sale. Așa am început să dezvoltăm un proiect care să ofere design modern, accesibilitate ca preț, standarde de calitate și, nu în ultimul rând, deservirea în termenul stabilit. Așa a apărut și misiunea companiei care este transmisă prin sloganul ,,Plăcerea de a găti acasă”, parafrazat ,,Plăcerea de a lucra acasă”. Toți cunoaștem provocările legate de a dezvolta o afacere la noi acasă și aici mă refer la resursele umane, care trebuie să fie menținute în țară Oamenii trebuie motivați, inclusiv material, și asigurați cu condiții de muncă corespunzătoare.

  Bismobil Kitchen înseamnă strategie de dezvoltare, lucru cu personalul, management, marketing etc. Astfel, comparativ cu anul 2016, putem afirma că am crescut de 5 ori ca număr de angajați, spațiu expozițional. În acest moment, avem 5 showroom-uri conceptuale, unde clienții pot beneficia de consultații și soluții pentru bucătaria lor, care sunt competitive cu alternativele premium de pe piața europeană.

 • unicamd unica.md Care sunt ingredientele pentru a forma o echipă bună și a o conduce?
 • Eugen Svetz

  Cred că nimeni nu poate afirma cu certitudine care formulă este bună, totul depinde de caractere, model de afacere, etapa de dezvoltare a companiei. Orice echipă trebuie motivată, permanent. De ce? Pentru că așa este natura, toate procesele, din toate organismele vii, tind spre zona de confort, pentru a minimiza consumul de energie

  Mizăm pe efortul, entuziasmul, deschiderea zilnică de a oferi cele mai bune soluții și cel mai bun produs la un preț argumentat. Mizăm pe autenticitate, astăzi dacă nu ești autentic, nu ai șansă, oamenii simt când ești original.

 • unicamd unica.md Cine creează design-ul și cum se face rost de materia primă?
 • Eugen Svetz Avem specialiști în domeniu și anume experiența lor permite să fie găsite, rapid și eficient cele mai bune soluții estetice, ergonomice, funcționale și ca dotări. Cu regret, materie primă locală nu există, acesta este un adevăr valabil pentru multe ramuri ale economiei din țara noastră. Aici folosim produs de import de la producători europeni, dar și din alte regiuni, vorbim de producători cum ar fi Hettich, Kessbohmer, Egger, AGT și multe altele.
 • unicamd unica.md Ce definiție are succesul pentru antreprenorul Eugen Svetz?
 • Eugen Svetz Cu siguranță, armonia între activitatea profesională și familie. E acea condiție care îmi pemite să mă dezvolt, să fiu alături de familie, să-mi fac munca onest, să procedez corect în raport cu mine, cu convingerile mele și cu cei din jur. Iar succesul nu neapărat înseamnă fericire. Fericirea este o stare, poți să vezi paharul plin pe jumătate și să fii fericit, dar și invers… Familia, este desigur paharul plin, întotdeauna. Totuși, dacă analizez cât timp acord familiei și activității profesionale, există riscul să fiu mai mult la birou.

 • unicamd unica.md Echilibrul între activitatea profesională și familie, timpul petrecut alături de copii, într-un secol al vitezei, este un aspect deloc de neglijat care, astăzi, ne preocupă pe noi, adulții. Cum reușiți să-i faceți față?
 • Eugen Svetz La capitolul priorități, lucrurile se schimbă continuu, într-o secundă prioritate poate devine familia, și la fel de rapid, când ești acasă, prioritate poate deveni jobul. E corect sau greșit? Nu mă gândesc la acest lucru, știu doar că sunt lucruri care trebuie făcute, în timp util și corect.

 • unicamd unica.md Ce pasiuni are antreprenorul Eugen Svetz? Cum obișnuiți să petreceți timpul liber cu cei dragi?
 • Eugen Svetz Nu am hobby-uri. În timpul liber, suntem împreună. Acasă înseamnă timp petrecut cu copiii, ador să mă odihnesc și să le lansez provocări, să călătorim. Deocamdată, vacanțele lungi și îndepărtate nu fac parte din programul nostru. Sperăm în câțiva ani să ne bucurăm mai mult de aventuri și vacanțe. Și da, citesc, nu mult, dar permanent. Fan Formula 1, profan în fotbal… (🙂).

 • unicamd unica.md Dacă tot a venit vorba despre familie, ce calități doriți să le dezvoltați celor mici, care, cu siguranță, vă vor călca pe urme?
 • Eugen Svetz

  Sunt trei ,,ingrediente” care cred că rezolvă orice ecuație legată de viitorul copiilor, și nu doar.

  Inteligent – Sănătos – Fericit… Ei bine, este formula mea, care nu pretinde la ,,adevăruri absolute”.

  Dacă ești inteligent – poți analiza, ai gândire critică și autocritică, cauți, cercetezi, ești amabil și răbdător, apreciezi tehnologiile și importanța societății, a naturii.

  Dacă ești sănătos – ești conștient și te poți dezvolta contribuind la îmbunătățirea mediului în care te afli.

  Fericit – înseamnă că ești împlinit, respectat și ai succes, dar și oameni dragi alături, și ambiții, și vise.

  Independența, insistența, autenticitatea, lipsa de inhibiții și de frici. Dorința de a cunoaște noul. Să fie corecți indiferent de complexitatea situațiilor. Atunci când vine vorba despre educație și familie, nu trebuie să uităm că totul este mult mai complex, adesea instinctual, iar educația este o moștenire, iar orice moștenire are și multe pete, care nici nu se observă.

Îmi place să… rămân, câteodată, în singurătate. Rar, dar absolut singur.

Nu aș renunța niciodată la… cafea.

Nu tolerez… lașitatea, indiferența și nedreptatea.

Mi-e frică… de mai multe chestii, dar cel mai tare mi-e frică să nu fac față fricilor într-o bună zi.

Aș prefera ca oamenii să fie capabili de mai multă… amabilitate.

       

Pâine aruncată într-un râu. Imaginile care i-au revoltat pe internauți
Articolul anterior
Potap și Nastya Kamenskyh se răsfață în luna de miere. Vezi ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți!
Articolul următor
Alte articole interesante