Excepțional! Amelia Uzun și Ana Cernicova, un nou duet senzațional în semifinala live ,,Românii au Talent”

Amelia Uzun și mama sa, Ana Cernicova, solistă a Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, au evoluat în această seară pe scena de la ,,Românii au Talent”, în cadrul celei de-a treia semifinale live, după ce în etapa preselecțiilor au primit patru de ,,Da” din partea juriului. Duetul mamă-fiică a impresionat și de această dată juriul, dar și publicul care le-a votat intens și, în cele din urmă, mama și fiica au devenit câștigătoarele serii!

separator

Actualizare:

Amelia Uzun și Ana Cernicova sunt finalistele concursului ,,Românii au Talent”, conform voturilor publicului

În rochii identice de prințese, cele două au strălucit pe scenă și au creat un moment sublim. Frumusețea și vocile lor au captivat întreaga audiență și jurații, care le-au admirat cu lacrimi în ochi. Vezi video!

https://youtu.be/VewwHMfWNWk

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

Dansatorul moldovean și soția sa au făcut spectacol pe ritmurile piesei ,,Eroina” în limba spaniolă
Articolul anterior
Amelia Uzun și Ana Cernicova sunt finalistele concursului ,,Românii au Talent”, conform voturilor publicului!
Articolul următor