Farmacia Familiei se implică activ în prevenirea consecințelor epidemiei Covid-19. Misiunea rămâne constantă – grijă pentru sănătatea întregii familii!

Lupta pentru prevenirea consecințelor epidemiei Covid-19 a devenit un element prioritar în țara noastră! Pe parcursul ultimei luni, Farmacia Familia a dat dovadă de empatie și solidaritate față de oameni, inclusiv pentru cei aflați în prima linie în lupta cu virusul Covid-19.

separator

Astfel, Farmacia Familiei s-a alăturat campaniei lansate de către Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități și a contribuit cu produse alimentare și igienice pentru persoanele cu dizabilități și familiile acestora.

Iar cu ajutorul brandurilor Equilibra, Ivatherm, Tena, Dermomed, Abbott, care au venit cu inițiativa de apreciat, a oferit seturi de produse igienice de primă necesitate pacienților internați în IMSP Institutul de Medicină Urgentă.

De asemenea, Farmacia Familiei a oferit sprijin Instituțiilor Statului în lupta contra pandemiei Covid-19. Astfel, reprezentanții rețelei de farmacii au donat 5.000 mii de măști Direcției Principale a Sănătății și Protecției Sociale, UTA Gagauzia.

Farmacia Familiei: ,,Cu grijă pentru sănătatea ta! Credem că este important să ne implicăm acolo unde este nevoie de noi. Împreună vom reuși!”

Misiunea Farmaciei Familiei rămâne constantă – grija pentru sănătatea întregii familii!

Ce magazine se deschid de luni, 27 aprilie? Mall-urile rămân închise
Articolul anterior
Încă 50 de cadre medicale, infectate cu Covid-19. Bilanțul ajunge la 812 cazuri
Articolul următor
Alte articole interesante