Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, show la nuntă: „Josephine a dansat balet”

Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, sâmbătă, 27 mai, în cadrul unui eveniment discret, desfășurat la Palatul Snagov, unde fiica lor, Josephine, a făcut spectacol. Micuța, în vârstă de 2 ani, a fost alături de părinți la căsătoria civilă și la cununia religioasă și le-a stârnit zâmbete invitaților, cu atitudinea dezinvoltă. Ulterior, i-a însoțit și la petrecerea organizată într-o locație de vis, aflată la liziera Pădurii Snagov.

imagini-de-la-nunta-lui-smiley-cu-gina-pistol-cum-au-aparut-in-rochie-de-mireasa-si-costum-de-ginere-2

După ce au devenit soț și soție, Smiley și Gina Pistol au oferit declarații presei și au dezvăluit destinația în care vor pleca în luna de miere, cum i-au explicat fiicei lor ce înseamnă ziua nunții pentru ei, dar și care este melodia pe care vor dansa valsul mirilor, scrie unica.ro.

„Josephine a fost și încă este doar că, la un moment dat, va pleca acasă, pentru că părinții știu că cei mici au rutina lor și nu este bine să îi scoți din rutina lor. Am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților”, ne-a declarat Gina Pistol, înainte de petrecerea de nuntă la care sunt așteptați 300 de invitați. De altfel, fosta prezentatoare tv a mărturisit că nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi, în timpul slujbei religioase.

„Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat, a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a completat Smiley.

Cei doi au dezvăluit și care este melodia pe care vor deschide seara, iar pentru dansul mirilor au ales piesa „Dance me to the end of love”, a celebrului Leonard Cohen.

„E o piesă care nouă ne place foarte mult, am zis că nu e o alegere atât de evidentă, e o alegere care ne caracterizează foarte tare. Noi considerăm că dansăm toți trei prin viață și ne dorim să dansăm până la finalul dragostei”, a spus Smiley.

Gina și Smiley i-au explicat micuței ce reprezintă ziua de 27 mai pentru întreaga familie.

„Eu i-am spus că astăzi este o zi foarte importantă pentru noi, că apreciez că este un copil înțelegător și bun”, a mărturisit Gina Pistol.

„Eu i-am spus că mergem la bal”, a completat Smiley.

Smiley și Gina au stabilit și destinația pentru luna de miere și au dezvăluit că vor pleca în sudul Franței.

„Luna de miere urmează peste o săptămână, în sudul Franței”, a spus Smiley, precizând că Gina Pistol a fost cea care a ales destinația.

imagini-de-la-nunta-lui-smiley-cu-gina-pistol-cum-au-aparut-in-rochie-de-mireasa-si-costum-de-ginere-5
gina pistol si smiley imagini de la nunta (3)
gina pistol si smiley imagini de la nunta (5)
gina pistol si smiley imagini de la nunta (2)
348864653_1385757148914736_1612218370282287758_n

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Campioană la sărituri, rusoaica Maria Lasitskene, în lacrimi că i s-a încheiat cariera internațională după război
Articolul anterior
Gorila care a salvat un copil ce căzuse în cușca cu gorile: „L-a luat și l-a legănat”. Copilul avea mâna ruptă
Articolul următor