Florin Piersic împlinește 85 de ani! Scrisoarea emoționantă a actorului

Florin Piersic împlinește 85 de ani, pe 27 ianuarie. Actorul le-a transmis tuturor fanilor săi că anul acesta nu își va mai sărbători ziua de naștere alături de ei, pe scenă, din cauza măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus.

An de an, Florin Piersic obișnuia să își serbeze ziua de naștere înconjurat de fani. El se întâlnea cu admiratorii săi la cinematograful ”Florin Piersic” din Cluj. Autoritățile clujene au organizat întâlnirile îndrăgitului actor cu simpatizanții lui în fiecare an, pe 27 ianuarie.

Florin Piersic nu se va mai întâlni cu fanii de ziua lui

Din cauza pandemiei, anul acesta Florin Piersic nu va mai fi înconjurat de fani, decât virtual. Cu părere de rău, el le-a transmis un mesaj pe pagina sa personală de facebook.

SCRISOARE CĂTRE VOI : Intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuti pe 29 februarie, aşa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani. De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima! An de an, televiziunile, presa şi mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfăţat, m-aţi aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi ţoată iubirea voastră, cu recunostinţă. În teatru, indiferent ce se întâmplă în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colţul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta”, a scris îndrăgitul actor.

Actorul spune și-a pierdut un prieten răpus de Covid-19

Tot în postarea sa de pe facebook, Florin Piersic le mărturisește fanilor că este îndurerat pentru că și-a pierdut un prieten din copilărie, Rocco-Grigore Rusu, răpus de Covid-19. Actorul spune că și o altă prietenă de-a sa este infectată cu SARS-CoV-2 și se zbate între viață și moarte.

”Şi acum vine marele „Dar”: Copii, e prea multă tristeţe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ţinem de sărbătoriri. Şi dacă nu ne vom vedea faţă în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin. Anul asta este anul Vărsătorului, aşa că sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită ”, a mai declarat actorul.

Florin Piersic i-a îndemnat pe admiratorii săi să se protejeze, să aibă grijă de ei, pentru a trece cu bine peste această perioadă.

Actorul le-a promis că anul viitor, pe 27 ianuarie, va organiza o întâlnire fastuoasă, pentru a se revanșa.

sursa

Zeci de poliţişti londonezi, amendaţi pentru că s-au tuns în timpul lockdown-ului
Articolul anterior
Mărturiile oamenilor din satul natal despre doi frați uciși la Moscova. ,,Erau cuminți, muncitori și plini de viață”
Articolul următor
Alte articole interesante