Focar de infecție la Mănăstirea Putna. 31 de călugări, confirmați cu coronavirus

La Mănăstirea Putna, 31 de călugări au fost confirmați cu coronavirus. Aceștia au fost transferați la spital, joi noaptea, și nu au forme grave ale bolii, scrie ziarul local Obiectiv de Suceava.

separator

Mai multe ambulanțe au ajuns, joi noaptea, la Mănăstirea Putna din județul Suceava. Aceștia au fost testați la începutul săptămânii după ce au spus că se simt rău. Rezultatele au venit joi, iar cei 31 de călugări au fost confirmați cu coronavirus.

Imediat, aceștia au fost preluați de ambulanțe și duși la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Directorul executiv al DSP Suceava, dr. Manuela Trifan, a declarat că întreaga comunitate de la Putna a fost testată și că cei 31 aduși la Spitalul Județean nu au forme grave ale bolii, potrivit ziarului local Obiectiv de Suceava.

Testarea întregii comunități de la Mănăstirea Putna a fost decisă săptămâna trecută, după ce un bărbat bolnav care locuia în mănăstire a murit, iar conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a început o anchetă epidemiologică.

Foto! Împreună acasă și la muncă: 50 de cupluri de polițiști din Capitală sărbătoresc astăzi Ziua Familiei!
Articolul anterior
Răsturnare de situație în cazul bebelușului din Sângerei. Copilul ar fi fost ucis de mama acestuia, suspectă de psihoză post-natală
Articolul următor
Alte articole interesante