Foto. Cum arată un fel de mâncare la spitalul de boli infecțioase

Alimentația pacienților în spitalele din țară se pare că devine un subiect tot mai abordat în ultima perioadă. Cei internați împărtășesc cu publicul virtual impresiile lor despre condițiile și atitudinea față de bolnavi în spitalele de stat.

separator

O tânără internată la Spitalul de Boli Infecțioase ,,Toma Ciorbă” a prezentat într-o imagine cum ar fi hrăniți pacienții internați în instituție cu diagnosticul Covid-19.

Aceasta i-a expediat mesajul bloggeriței Ionela Hadârcă. Ceea ce se poate vedea în poză ar fi un fel de mâncare servit pacienților. Bineînțeles că tot mai mulți pacienți aleg să vorbească despre alimentația din spitale, deoarece calitatea hranei oferite bolnavilor într-un spital de stat arată nivelul de dezvoltare a societății respective, starea sistemului social și medical, felul în care un stat își tratează pacienţii.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

În Moldova sunt confirmate 91 de cazuri noi de Covid-19. Bilanțul total a ajuns la 1056 infectați
Articolul anterior
În Chișinău, cumpărătorii care ies din supermarketuri aruncă la întâmplare mănușile de unică folosință
Articolul următor