Fratele lui Meghan Markle, a dat detalii despre prima căsnicie a ducesei: „O adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Meghan Markle este fericită acum alături de prințul Harry și de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, însă aceasta a mai trecut printr-o căsnicie înainte de a trăi povestea de dragoste care o împlinește în prezent. Deși ea nu a dat detalii despre legătura amoroasă cu Trevor Engelson, un celebru producător de film, s-au găsit destui care să vorbească despre primul ei mariaj, printre care și fratele ei, Thomas Markle Jr.

În 2018, Meghan a avut parte de un moment la care visează multe femei, acela de a se căsători cu un prinț. De la nunta cu Harry, multe persoane au dezgropat amănunte din trecutul ducesei, printre care și fratele ei, Thomas Markle Jr, scrie peroz.ro.

Acesta este concurent la Big Brother VIP, în Australia, unde a făcut, recent, câteva declarații despre sora sa. Înconjurat de ceilalți colegi din casă, Thomas nu a fost deloc blând când a descris mariajul lui Meghan cu Trevor, felul în care producătorul de film s-a purtat cu ea și cum l-a „răsplătit” aceasta.

Nu este prima dată când fratele vitreg al lui Meghan spune că ducesa  este „rece” și că „s-a schimbat” enorm de când a devenit celebră. Bărbatul pune totul pe seama banilor câștigați și a faimei.

„Asta e chestia, ce s-a întâmplat cu ea? Nimeni nu-și poate da seama. Cred că faima i s-a urcat la cap foarte tare”, și-a început Thomas declarațiile.

Întrebat de unul dintre concurenți cuma a ajuns Meghan să aibă o relație cu Harry, Thomas a spus: „N-am nici cea mai vagă idee. Bărbatul cu care a fost măritată prima dată, Trevor, a avut extraordinar de multă grijă de ea, o adora, iar ea l-a părăsit foarte repede. După divorț, i-a trimis inelul înapoi prin poștă. E rece sau ce? Harry e următorul. În toate pozele de dinainte (de a se căsători cu Meghan – n.r.), el avea un zâmbet pe față, în cele de acum nu mai are”.

Meghan Markle, căsnicie de doi ani înainte de a-l întâlni pe prințul Harry

Căsnicia lui Meghan Markle cu Trevor Engelson a durat doar doi ani, însă relația cu a fost una care s-a întins pe aproape nouă ani.Cei doi s-au cunoscut în 2004, iar la scurt timp au început să iasă împreună. După șase ani s-au logodit, iar un an mai târziu, în septembrie 2011, ei s-au căsătorit în Jamaica, în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. În 2013, însă, invocând ”diferențe ireconciliabile”, cei doi au divorțat.

Fostul soț al lui Meghan Markle s-a recăsătorit și are doi copiiâ

La doar două săptămâni după ce Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit, Trevor a anunțat logodna cu Tracey, o tânără nutriționist. El a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în California, după un an de relație și s-au căsătorit în 2019. De la acel moment, aceștia au devenit părinți de două ori.

În cinci ani, Republica Moldova ar urma să aibă un stadion național

În cinci ani, Republica Moldova ar urma să aibă un stadion național. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul țării, Dorin Recean, care s-a întâlnit cu jucătorii naționalei de fotbal la Centrul de Pregătire de la Vadul lui Vodă, scrie tvrmoldova.md.

DORIN RECEAN, prim-ministru, Republica Moldova: „În cinci ani, vom avea un stadion de categoria patru UEFA, cu o capacitate de 20-25 mii de spectatori. Realist vorbind, din punct de vedere tehnic, toate etapele pe care trebuie să le realizăm, în cinci ani vom avea stadionul conform standardelor UEFA.”Totuși, Dorin Recean nu a oferit alte detalii, iar pe rețelele sociale a notat că săptămâna viitoare, Dan Perciun, ministrul Educației, și Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii, vor prezenta mai multe informații despre acest proiect.Acum, naționala de fotbal a Republicii Moldova își desfășoară meciurile de acasă pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, pe care Federația îl administrează din 2016. Contractul de chirie ar urma să expire peste doi ani.Arena „Zimbru”, cu o capacitate de aproximativ zece mii de spectatori, va fi gadza și următoarelor două partide ale „tricolorilor”. Pe 8 și 11 iunie, echipa pregătită de Serghei Cleșcenco va juca cu Cipru și Ucraina. Ambele dueluri sunt amicale și reprezintă o etapă de pregătire înainte de campania din Liga Națiunilor.Reprezentativa Republicii Moldova se află în ultima divizie valorică a turneului continental, alături de Malta și Andorra. Pentru a promova în eșalonul următor, „tricolorii” trebuie să ocupe fotoliul de lider sau să se claseze pe treapta secundă, dar într-un astfel de scenariu va trebui să treacă de partida de baraj cu una dintre ultimele echipe din a treia divizie.

Moldova, în statistica penitenciarelor din Europa

Republica Moldova face parte din grupul de țări cu cea mai mare rată de încarcerare la 100.000 de locuitori – 242 (conform datelor din 31 ianuarie 2023).

Cele mai multe persoane în detenție sunt în Turcia (408), Georgia (256) și Azerbaidjan (244), după care vine și Republica Moldova, citează IPN un comunicat al Consiliului Europei întocmit în baza Anuarului statisticii populației din penitenciare.

Fără a ține cont de țările cu o populație mai mică de 500.000 de locuitori, cele mai scăzute rate de încarcerare s-au înregistrat în:

  • Finlanda (52), 
  • Țările de Jos (52), 
  • Norvegia (55), 
  • Germania (69), 
  • Slovenia (68), 
  • Danemarca (71), 
  • Elveția (73), 
  • Armenia (79), 
  • Suedia (80),
  • Irlanda (85).

Republica Moldova este cap de listă în statistica țărilor cu o populație mai mare de 500.000 de locuitori, unde rata încarcerării a crescut cel mai mult: +52,1% față de anul trecut. Moldova e urmată de:

  • Macedonia de Nord (+25,5%), 
  • Cipru (+24,8%), 
  • Turcia (+15%), 
  • Azerbaidjan (+12,5%), 
  • Irlanda (+11,7%), 
  • Muntenegru (+11,3%), 
  • Armenia (+10,6%), 
  • Croația (+10,4%), 
  • Ungaria (+8,7%), 
  • Irlanda de Nord (Marea Britanie) (+8,3%),
  • Georgia (+8,2%), 
  • Bulgaria (+8,1%), 
  • Austria (+6,8%), 
  • Italia (+5,7%),
  • Suedia (5,1%).

Doar administrațiile penitenciare din Lituania, Estonia și Grecia au raportat o scădere a ratelor de încarcerare (-8,9%), (-8,8%) și, respectiv, (-5,2%).

Cât privește vârsta medie a deținuților, Moldova face parte din țările cu deținuți relativ tineri (35 de ani), alături de Bulgaria (33), Suedia (34), Danemarca (35), Macedonia de Nord (35) și Franța (35). 

Numai 1,5% dintre aceștia sunt cetățeni ai altor state, în timp ce per total, în Europa, la 31 ianuarie 2023, 27% din populația penitenciarelor era străină.

Companiile japoneze, invitate să investească în Moldova

Valorificarea oportunităților economice și investiționale, ultimele evoluții din regiune și consolidarea relațiilor apropiate cu Japonia au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu viceministrul pentru Afaceri Internaționale în cadrul Ministerului Finanțelor din Japonia, Masato Kanda, aflat într-o vizită de lucru la Chișinău, în perioada 5-6 iunie.

Șeful Executivului a apreciat susținerea consecventă pe care Japonia o acordă țării noastre de-a lungul anilor, ceea ce ajută Republica Moldova să realizeze obiectivele de creștere a calității vieții oamenilor. În acest sens, premierul a accentuat cooperarea în domeniul agricol, cel al sănătății, dar și alte sectoare cheie pentru modernizarea țării. În același timp, premierul Dorin Recean s-a referit la importanța valorificării potențialului de cooperare economică dintre cele două state, reiterând interesul țării noastre pentru atragerea de noi investiții nipone în sectorul IT și industria creativă, industria auto, energia regenerabilă, producerea și prelucrarea produselor agricole, medicină și electronică. „Guvernul construiește infrastructura și condițiile necesare pentru antreprenorii care vin să investească în Republica Moldova. Suntem o țară sigură pentru dezvoltarea unor afaceri prospere, oferim acces la piața Uniunii Europene și muncim pentru a face activitatea de afaceri cât mai simplă și profitabilă”, a spus prim-ministrul Dorin Recean. Oficialii s-au mai referit la cooperarea în domeniul turismului și la succesele înregistrate în domeniul comercial. În anul 2023, volumul comerțului bilateral moldo-nipon a crescut, iar exporturile de produse moldovenești pe piața japoneză s-au majorat cu 27%. Printre mărfurile exportate se regăsesc articolele textile, vinurile, iar din cele importate fac parte autoturismele pentru transportul persoanelor, echipamentul agricol și medical. 

Potrivit premierului Dorin Recean, participarea Republicii Moldova la Expo Osaka 2025 va impulsiona promovarea produselor „Made in Moldova” pe piața japoneză și va face mai cunoscute oportunitățile de afaceri din Moldova pentru mediul de afaceri nipon.

Fosta deputata Violeta Ivanov, plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile.
Articolul anterior
„Pentru ce vă plătim salarii?”. O șoferiță, indignată la culme după ce a stat 50 de minute în ambuteiaj
Articolul următor