Gata cu lecțiile online pentru studenţi! Aceştia revin cu prezență fizică la ore

Studenții de la mai multe instituții de învățământ superior din țară vor reveni la orele cu prezența fizică, decizia a fost luată în baza hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate publică a municipiului Chișinău, scrie unimedia.info.

Este vorba despre studenții de la Universitatea de Medicină și Farmaceutică, Universitatea de Stat din Moldova și Academia de Studii Economice din Moldova.

Astfel orele de curs, lecțiile practice, de laborator, seminare din data de 29 noiembrie 2021, revine cu prezența fizică a studenților în sălile de studii, cu respectarea strictă a normelor de protecție personală și a celor din jur.

Totodată, organizarea sesiunii de iarnă de examinare, se va desfăşura în format hibrid, online și cu prezența fizică, la propunerea profesorului, responsabil de curs, și prin coordonarea și acordul conducerii facultății.

Din 1 decembrie urmează ca teatrele, sălile de concerte să revină la activitate în regim obişnuit, cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea Certificatului Covid.

Deciziile vin în contextul în care Chapitala a trecut din cod roşu, în portocaliu de alertă de Covid-19, după ce numărul infectărilor a scăzut.

Maradona acuzat de viol la un an de la deces: „Mi-a acoperit gura, am încetat să mai fiu inocentă”
Articolul anterior