Gestul disperat al unei soţii de doar 15 ani!

Un bărbat în vârstă de 90 de ani din Arabia Saudită a dat în judecată familia unei fete de 15 ani, după ce fata s-a încuiat în dormitor în noaptea nunţii dintre cei doi.

separator

Adolescenta îngrozită a încuiat uşa camerei în prima noapte a căsătoriei cu bărbatul de 90 ani, iar două zile mai târziu a fugit acasă la părinţi. Soţul furios îşi vrea banii înapoi, el susţine că a plătit familiei fetei 17.500 de dolari pentru căsătoria cu tânăra care are cu 75 de ani mai puţin decât el.

Potrivit Daily Mail, căsătoria fetei de 15 ani a provocat un val de proteste pe internet, mulţi activişti saudiţi susţinând că aceste practici reprezintă de fapt trafic de copii sau prostituţie. „Fata este doar un produs! Tatăl o vinde fără milă, iar ea este cumpărată de bani şi putere. Nu are niciun cuvânt de spus”, a spus un bărbat pe Twitter.

În Arabia Saudită nu există încă o limită de vârstă pentru tinerele soţii, lucru valabil şi în alte ţări. În Niger, 77 la sută dintre femeile cu vârste curprinse între 20 şi 24 de ani s-au căsătorit înainte de vârsta de 18 ani, în timp ce în Bangladesh – rata este de 65%.

Sursa: http://jurnalul.ro

Evgeni Plushenko a devenit din nou tătic!
Articolul anterior
Produse ce nu trebuie să lipsească din alimentația copilului
Articolul următor
Alte articole interesante