Geta Burlacu îşi vrea înapoi silueta

Începutul verii a prins-o pe Geta Burlacu în dispoziţie bună şi cu mici regrete. Interpreta îşi doreşte formele de acum un an şi jumătate, când reuşise să dea jos 13 kg cu ajutorul echipei UNICA SHAPPING Club şi să încapă în rochiţele sale. După finisarea proiectului „Şi vedetele slăbesc” organizat de Unica.md, Geta a uimit admiratorii săi printr-un pictorial provocator în care şi-a etalat formele obţinute.

separator
8178

De atunci a trecut ceva timp, în care interpreta nu a mai trecut pe la sală şi s-a răsfăţat cu delicii culinar. Rezultatele nu au întârziat să apară. Iată de ce, vara Getei Burlacu a început cu sala de sport. Interpreta a revenit la UNICA SHAPPING Club în căutarea formelor obţinute anterior.

IMG_0182-Copy2 IMG_4187-Copy

“Am reuşit să pun mai mult de 10 kg din momentul când s-a finisat proiectul. Nu sunt mândră de asta. Cea mai mare greşeala a mea şi cred că a multor femei care au slabit destul de repede, este încrederea utopică că satisfacerea unor slăbiciuni culinare pot fi oricând controlate. M-am relaxat prea repede şi slăbiciunile m-au învins. Dar acum, când ştiu cât de bine era la cele 68 de kg şi cât de uşor îmi era şi în scenă, vreau iar să mă simt. Aşa că am revenit. Sunt sigură că dacă vrei, poţi! ”, a declarant interpreta pentru unica.md

Unica.md îi urează succes interpretei şi speră că vara cu toate tentaţiile ei să nu îi strice planurile la capitolul sport.

Natalia Bodiu

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

„Putin va părăsi puterea peste câteva luni”. Declarațiile fostului premier al Rusiei, Mihail Casianov

Mihail Casianov, fost prim-ministru al Rusiei, consideră că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și va „evada” în câteva luni, informează Sky News.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Casianov pentru Sky News.

„Nu cred că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată face să plece”, a adăugat fostul premier rus.

„Domnul Putin însuși ar trebui să ajungă la această înțelegere. Cred că trei factori care cresc simultan l-ar putea conduce pe domnul Putin la o astfel de decizie de a evada cumva”, a precizat Casianov.

Factorii anunțați de Casianov sunt:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2.  Ordinul de mobilizare al domnului Putin determina creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

Mihail Kasianov, destituit de către Putin în 2004, a trecut în opoziţie şi a devenit unui dintre cei mai feroci critici ai Kremlinului.

Mihail Kasianov spune că a plecat din Rusia din cauza opoziţiei sale faţă de invazia rusă a Ucrainei, dar a refuzat să spună AFP în ce ţară se află, invocând motive de securitate.

Boris Nemţov, un critic al lui Vladimir Putin şi căruia Mihai Kasianov îi era apropiat, a fost asasinat prin împuşcare în apropiere de Kremlin în 2015.

Partizanii au aruncat în aer mașina unei trădătoare din Melitopol. Aceasta „răspândește propaganda rusă printre copiii ucraineni”

În Melitopol, oraș din Ucraina ocupat de Rusia, o mașină aparțînând „șefei” departamentului de educație din cadrul administrației de ocupație a explodat joi dimineață, anunță un Centrul de Rezistență al Ucrainei din Ucraina.

Russian occupation regime in Melitopol prepares a ''vote from home'' option  for upcoming ''referendum'' to conceal low turnout – Ukrainian Resistance |  Ukrainska Pravda

Explozia a avut loc în apropierea colegiului industrial și economic, fiind distrusă mașina unei colaboratoare locale, Olena Sapurova, care este implicată în implementarea „programului educațional rusesc”, care de fapt răspândește propagandă rusă printre copiii ucraineni.

În urmă exploziei, ea nu a fost rănită, dar a primit motive pentru a-și regândi comportamentul, precizează site-ul.

sursa

Învață să împletești o brățară macrame!
Articolul anterior
Fashionista Kylie Minogue a lansat prima ei carte despre modă!
Articolul următor