Guvernul în exercițiu s-a întrunit într-o nouă ședință: Au fost identificate resursele financiare pentru a cumpăra 1 milion de doze de vaccin

Guvernul a anunțat Parlamentul despre faptul că au fost determinate resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de circa 1 milion de doze de vaccin.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe convocate de către președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la care au luat parte prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul de stat de la Ministerul sănătății, muncii și protecției sociale Tatiana Zatîc.

Premierul interimar Aureliu Ciocoi a informat că sunt determinate resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de cca 1 milion de doze de vaccin. În cel mai scurt timp vor demara procedurile ce se impun pentru procurarea acestora.

Președintele Parlamentului a subliniat că este foarte important ca toate procedurile să fie finalizate cât mai rapid și cât mai curând să fie lansat procesul de vaccinare în masă a tuturor categoriilor de cetățeni. Totodată, s-a accentuat despre necesitatea asigurării transparenței și respectării rigorilor normative la toate etapele achiziției publice.

Rusia planifică să imunizeze circa 70% dintre cetățeni până la sfarșitul lunii iulie
Articolul anterior
Zeci de lebede și rațe sălbatice, găsite moarte pe malul râului Nistru. Ipotezele specialiștilor
Articolul următor
Alte articole interesante