Haos pe străzile din Kabul după ce talibanii au deschis focul preţ de 10 minute

Haos pe străzile din Kabul. Talibanii au deschis focul pentru a împiedica un protest: „Au tras timp de 10 minute non-stop”

Talibanii au deschis focul pe străzile din Kabul, marți, în încercarea de a opri un protest, conform jurnaliștilor occidentali aflați încă în capitala afgană, scrie digi24.

Talibanii au început să tragă pentru a opri un protest declanșat la Kabul. Talibanii le-au cerut jurnaliștlor să nu mai filmeze și au început să tragă. Nu este încă clar dacă există victime.

Informațiile de pe rețelele sociale indică faptul că oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Pakistanului și implicării Islamabadului în Afganistan.

După zece minute de focuri de armă trase non-stop, o liniște de mormânt a cuprins străzile capitalei afgane. În clipurile video postate pe rețelele sociale se poate vedea haosul – cetățeni afgani și jurnaliști străini cu camere de filmat aleargă pe străzi în timp ce încep să se audă focurile de armă.

Talibanii au preluat controlul asupra Afganistanului de la mijlocul lunii august, iar de atunci situația de securitate din țară nu a făcut decât să se înrăutățească.

Scandal în India după ce mai multe fete au fost plimbate dezbrăcate pe stradă pentru un ritual
Articolul anterior
Prunele, miracole pentru sănătate!
Articolul următor