Horia Brenciu și Feli au lansat o piesă emoționantă împreună!

O surpriză în miez de toamnă de la romanticul Horia Brenciu, în colaborare cu Feli. Cei doi au lansat videoclipul piesei ,,Prizonier”.

separator

„Destinul mă răsfață și Feli mi-a acceptat invitația de a colabora la această piesă. Cred că îmi place tot la ea. Vocea ei, zâmbetul ei, ambiția ei și faptul că a devenit mamă. E o plăcere să faci un duet cu o persoană care emană energie”, a declarat Horia Brenciu.

„Nimănui nu-i place să fie prizonier, în sensul unei îndelungate singurătăți. Cu toții ne dorim să vină cineva să facă minuni cu inima noastră. Sper ca asta să se întâmple și cu ascultătorii acestei piese. Cântecul a ieșit dintr-o dimineață, de nicăieri, urmând să ni se potrivească mănușă. Feli s-a conectat rapid la starea din momentul acela și, la final, am zâmbit amândoi pentru că știam că am pus suflet în piesa asta”, a recunoscut Horia Brenciu pentru europafm.ro.

Imagini noi de la accidentul groaznic din Chișinău: un troleibuz plin cu pasageri, lovit în plin de un Porshe
Articolul anterior
Poliția oferă detalii despre accidentul de la Buiucani: viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă a semaforului
Articolul următor
Alte articole interesante