I-au urat mulți ani Capitalei! Vedetele ne surprind cu mesajele lor de Ziua Orașului

De Hramul Chișinăului, persoanele publice care s-au născut în Capitală, dar și cele care s-au afirmat datorită orașului Chișinău, au transmis mesaje și urări prin intermediul rețelelor de socializare, manifestându-și dragostea și respectul pentru orașul lor drag! Am aflat în ce ipostaze i-a prins Hramul Chișinăului pe vedete!

Gloria Gorceag, artistă, prezentatoare TV:

,,Noi suntem chișinăuieni 😁
Și tare vrem să ne vedem orașul cât mai verde, cât mai curat, cât mai prietenos cu familiile cu copii, pentru că da, abia după ce împingi un cărucior înțelegi de ce ai nevoie de un trotuar pavat ca lumea. Vrem ca orașul nostru să nu arate ca o parcare uriașă.
Noi știm că avem arhitecti buni ca să construiască frumos, știm că avem sculptori și pictori ca să-și lase amprenta pe străzile orașului, știm că se poate de făcut să fie și la noi ca în afară și mai trebuie să știm că toate schimbările pornesc în primul rând de la noi, de la chișinăuieni. La multi ani, casa noastra ❤️”.

Natalia Gordienko, artistă:

С Днём Рождения,мой любимый город Кишинёв!!! 💙
La Multi Ani,Chisinau! 💛
Happy Birthday,Chisinau! ❤️

Lili Lozan, prezentatoare TV:

,,Noroc, Chișinău și la mulți ani!”

Emilian Crețu, actor:

Emilian Crețu le-a transmis chișinăuienilor urări de felicitare în InstaStory. Astăzi, actorul s-a aflat la muncă, în platoul emisiunii ,,Dora Show” pentru a le aduce voie bună tuturor moldovenilor. Totodată, acesta și-a surprins urmăritorii virtuali cu un nou ,,look”. ,,Intelectual cu dea sîla…”, a scris actorul. Urmează să aflăm ce mai plănuiește Emilian Crețu!

Lilu Jovan, prezentatoare TV:

,,La mulți ani, Chișinău! Să ai parte de oameni care să te iubească, să te respecte și să te facă mai frumos!”.

,,Chișinăul e cea mai verde capitală. Sper să mai rămână și să nu ,,sacrificăm” copaci și parcuri pentru noi benzinării și blocuri hidoase”.

Marina Cârnaț, vlogger, mamă a opt copii:

Teodor Cârnaț, capul familiei, le-a dat sarcină copiilor să facă câte un proiect despre orașul Chișinău.

Ionel Istrati a postat o poză din copilărie în care apare alături de mama sa: „La mulți ani Chișinau! Poza 1995”, a scris interpretul.

Patru minori din Bălți au bătut și jefuit un bărbat pe stradă
Articolul anterior
Tragedie. O tânără din Anenii Noi și-a găsit soțul strangulat
Articolul următor
Alte articole interesante