Iată cele mai frumoase femei din lume!

hepta_1184158_27879600_54521800Anul trecut, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume i-a revenit cântăreţei Beyonce, însă anul acesta, editorii revistei People, au acordat distincţia unei actriţe.

separator

Titlul a fost obținut de actriţa americană, Gwyneth Paltrow.  Ea a fost urmată în clasament de actriţele Kerry Washington şi Amanda Seyfried.

amanda_seyfried_88797300Printre celelalte pretendente la acest titlu, decernat anual de revista People, s-au aflat şi actriţele Halle Berry, Jennifer Lawrence şi cântăreaţa Pink.

kerry_washington_32234600În pofida victoriei sale, Gwyneth Paltrow susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă, potrivit Mediafax.

Amintim că în anul 2012 Gwyneth Paltrow a fost desemnată tot de revista People drept „cea mai elegantă femeie din lume”.

Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022,  de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

În cadrul urmării penale s-a stabilit că urmare a evitării emiterii bonului fiscal clienților, agentul economic încasa bani în numerar care nu se reflectau în evidența contabilă a întreprinderii și, respectiv, nu se luau în calcul la achitarea impozitelor și taxelor la bugetul de stat, în proporții deosebit de mari.

La 11 iunie curent, în cadrul perchezițiilor efectuate la oficiile agentului economic investigat, oamenii legii au depistat și ridicat în una din subdiviziunile întreprinderii, bani în numerar, aproximativ 19 milioane de lei necontabilizați în evidența contabilă a întreprinderii.

În context, oamenii legii  îndeamnă cetățenii să ceară bon fiscal la procurarea bunurilor și serviciilor. 

Investigațiile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.  

Festivalul Lupilor 2024: Sărbătoare Muzicală și Culturală în Inima Naturii

Festivalul Lupilor 2024 promite să fie unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, aducând împreună iubitorii de muzică, cultură și natură într-o atmosferă vibrantă și plină de energie. Desfășurat între 9 și 11 august în pitorescul sat Trebujeni din raionul Orhei, acest festival oferă un program impresionant, activități captivante și o experiență de camping de neuitat.

Organizatorii au dezvăluit în recent numele artiștilor care vor urca pe scena Festivalului Lupilor 2024. Publicul va avea parte de un program muzical variat care va combina muzică diversă, oferind două zile de concerte incendiare. 

Pe 10 august, scena va fi dominată de acordurile puternice ale muzicii rock. Publicul va avea ocazia să se bucure de performanțele live ale unor trupe consacrate precum Lupii lui Calancea, invitatul special din România – Vița de Vie, Gândul Mâței, Denorm, Frate Gheorghe și Paul Small. Fanii vor trăi momente intense și pline de adrenalină, într-o atmosferă electrizantă.

Ziua de 11 august va aduce un contrast plăcut, cu un program dedicat folclorului neamului nostru. Artiști de renume precum Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii, Vatra Neamului, Teiul, Crenguța de Iederă și Maria Iliuț, Stela Botez, Misha Grossu & Emilia Russu vor crea o atmosferă tradițională și autentică. Invitații speciali ai serii, Ansamblul Național JOC, împreună cu Lupii lui Calancea, vor prezenta spectacolul artistic „Drăgaicele”, promițând un moment de neuitat.

Mai Mult Decât Muzică

Festivalul Lupilor 2024 nu se limitează doar la muzică. Este o ocazie de a te reconecta cu natura și de a te bucura de o experiență veritabilă de camping. Organizatorii promit să dezvăluie în curând mai multe detalii despre facilitățile de camping și activitățile pregătite pentru participanți.

Campingul la Festivalul Lupilor va oferi un cadru perfect pentru a te relaxa și a te bucura de peisajele pitorești din Trebujeni, creând amintiri de neuitat alături de prieteni și familie.

Pregătește-te pentru O Vară de Neuitat

Festivalul Lupilor 2024 este locul unde muzica bună și cultura tradițională se întâlnesc într-o atmosferă festivă și prietenoasă. Nu rata cel mai divers festival al verii, care te așteaptă între 9 și 11 august în s. Trebujeni, r. Orhei.

Bilete și Informații

Biletele pentru Festivalul Lupilor 2024 sunt deja disponibile și pot fi achiziționate online pe site-ul oficial: festivalul-lupilor.md. Grăbește-te să îți asiguri locul la acest eveniment epic!

Organizatori: Media Show Grup și Alex Calancea.

Partener Media General: TVR MOLDOVA

Partener Radio General: RADIO ROCKS

Parteneri Media: aquarelle.fm, agora, unica.md, diez.md, shok.md, zugo.md

Maia Sandu va participa la summitul de pace pentru Ucraina

Organizatorii summitului de pace pentru Ucraina care va avea loc la Burgenstock, în Elveția, pe 15-16 iunie, au început să finalizeze lista participanților. R. Moldova va fi reprezentantă de președinta Maia Sandu, care și-a confirmat participarea printre primii lideri mondiali, pe 9 mai, scrie stiripesurse.md.

Organizatorii au trimis invitații în 160 de țări și contează, potrivit ultimelor informații, cu 90 de lideri care vor veni la sfârșitul săptămânii în stațiunea montană de deasupra Lacului Lucerna.

Vor participa președintele cancelarul german Olaf Scholz, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vicepreședinta SUA Kamala Harris, premierul Canadei Justin Trudeau, premierul spaniol Pedro Sanchez și mulți alții.

Rusia nu a fost invitată la summit, organizatorii spunând că ea nu și-a manifestat vreo intenție reală de dialog în această chestiune. În replică, Kremlinul a spus de mai multe ori în ultimele zile că reuniunea din Elveția „va fi despre nimic”.

Ucraina și-a exprimat în ultimele săptămâni speranța că Statele Unite vor fi reprezentate la summit de însuși președintele Joe Biden, dar apoi s-a declarat „încântată” că va merge vicepreședinta Kamala Harris.

Vorbind luni la o conferință de presă la Berna, președinta Elveției, Viola Amherd, a spus că summitul „nu va fi propagandă”.

Associated Press scrie că lista finală se va publica probabil vineri, iar deocamdată câteva puteri regionale ca Turcia, Africa de Sud sau Brazilia nu și-au anunțat participarea. India a spus că va trimite reprezentanți, dar nu e clar de ce nivel.

Brazilia și China au avertizat că nu vor lua parte decât dacă ambele țări – adică și Rusia – vor fi la masa de discuții.

Pe de altă parte, ministrul de Externe elvețian Ignazio Cassis a spus luni reporterilor că toată lumea știe că nu poate exista vreun proces de pace fără Rusia.

„Întrebarea nu este dacă Rusia va fi luată în considerare, ci când anume”, a spus Cassis.

Ucraina a ajutat la coordonarea summitului, la care este așteptat președintele Volodimir Zelenski.

Sunstroke Project prognozează ploi pentru această vară!
Articolul anterior
Designer-ul familiei Chirtoacă
Articolul următor