Imagine inedită cu Ricky Martin și fiica lui, Lucia

Ricky Martin le-a făcut o surpriză fanilor care îl urmăresc pe Instagram, postând o imagine în care apare alături de fiica lui, Lucia, în vârstă de 11 luni.

separator
În imaginea postată pe Instagram, Martin o ține în brațe pe micuța Lucia care se uită în direcția aparatului de fotografiat, dezvăluind și faptul că Lucia are ochi albaștri. Textul care însoțește imaginea este La dueña de mis sueños, ceea ce se traduce prin stăpâna viselor mele sau femeia visurilor mele.

Mai multe celebrități s-au grăbit să-i lase un comentariu artistului, dar și fanii l-au felicitat în număr impresionant.

La sfârșitul lunii octombrie, Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au devenit din nou părinți, băiețelul pe nume Renn Martin-Yosef fiind cel de-al patrulea copil al cuplului. Cei doi au postat pe Instagram și o imagine cu micuțul.

Ricky Martin și Jwan Josef au împreună doi gemeni, Valentino și Matteo, în vârstă de 11 ani și o fiică, Lucia. Anunțul despre mărirea familiei a fost făcut de Ricky Martin în septembrie, când artistul se afla la Human Rights Campaign National Dinner. În timpul discursului de acceptare al premiului pentru lupta pe care o duce pentru comunitatea LGBTQ, Ricky Martin a vorbit despre familia sa.

„Familia mea este aici. Jwan, nu te văd, dar soțul meu, Jwan, te iubesc. Gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Vă iubesc din toată inima, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să continui ceea ce fac și sunteți copii extraordinari. Te iubesc Lucia, fiica mea care nu este aici cu noi, ea a rămas cu bunica, dar și ea este lumina vieții mele. Și apropo, trebuie să vă anunț că vom avea încă un copil’, a spus atunci artistul, dezvăluind totodată că iubește familiile mari, scrie elle.ro.

Astăzi creștinii ortodocși de rit vechi îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei! Ce spune tradiția populară
Articolul anterior
Un sirop pentru copii a fost retras de pe piață. Află motivul!
Articolul următor