Imaginea zilei! Cum a ajuns un BMW în gardul unei gospodării din Soroca

Un BMW a ajuns în gardul unei gospodării din Soroca în urma unui accident.

Accidentul s-a produs duminică, 11 iunie, pe o stradă din municipiul Soroca, transmite Știri.md.

Veniți la fața locului, polițiștii au constatat că la volanul automobilului se afla un șofer de 22 de ani.

Acesta, în circumstanțe necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit în gardul unei gospodării.

În urma producerii accidentului rutier, nimeni nu a avut de suferit.

Conducătorul auto nu era în stare de ebrietate. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

Mihailo Podoliak, despre conflictul Prigojin-Kremlin: „Totul este abia la început în Rusia”

„Fractura dintre elite este prea evidentă”, a declarat Mihailo Podoliak, apropiatul președintelui ucrainean, în mijlocul tensiunilor din Rusia dintre Kremlin și șeful paramilitarilor Wagner, scrie The Guardian.

Avertismentul omului lui Zelenski, pe fondul conflictului Prigojin-Kremlin: „Totul este abia la început în Rusia”

Un consilier de rang înalt al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a descris acțiunile lui Evgheni Prigojin drept o „operațiune antiteroristă” și a declarat că „totul este abia la început în Rusia”. „Fractura dintre elite este prea evidentă. A fi de acord și a pretinde că totul este rezolvat nu va funcționa”, a scris sâmbătă pe Twitter Mihailo Podoliak, citat de Reuters. „Cineva trebuie neapărat să piardă: fie Prigojin, fie colectivul „anti-Prigojin”.

Totul este abia la început în Rusia”, a spus acesta. Fondatorul grupului paramilitar Wagner, Evgheni Prigojin, a acuzat vineri armata rusă că a bombardat o tabără a luptătorilor săi și a declarat război conducerii militare de la Moscova – o escaladare dramatică a conflictului său cu Serghei Șoigu.

În vreme ce Ministerul Apărării a negat acuzațiile, procurorii au anunțat că Prijogin este acuzat oficial de incitare la revoltă armată, iar autoritățile din Moscova și din alte zone ale Rusiei au luat măsuri dure de securitate pentru a se proteja de un eventual asalt al zecilor de mii de luptători Wagner.

Atenția se îndreaptă în acest moment spre orașul strategic Rostov pe Don, aflat la 1.000 de kilometri de Moscova, pe care Prigojin susține că îl controlează, scrie BBC.

Propagandistul Soloviov, cel care ieri amenința România cu un atac nuclear, avertizează despre pericolul „unui război civil” în Rusia

„Nu suntem noi ruși? Nu ne iubim Patria Mamă?” a spus Soloviov, relatează The New York Times.

Propagandistul Soloviov, cel care ieri amenința România cu un atac nuclear, avertizează despre pericolul „unui război civil” în Rusia

„Un important realizator pro război proeminent al televiziunii de stat, Vladimir Soloviov, a avertizat despre «războiul civil» într-un videoclip selfie pe care l-a postat pe rețelele de socializare, îndemnând luptătorii lui Wagner să renunțe”, scrie ziarul The New York Times, conform Libertatea.

„Nu suntem noi ruși? Nu ne iubim Patria Mamă? Oare chiar ne lăsăm să pierdem țara prin lupte interne?”, a adăugat starul TV, în ceea ce reprezintă o prima reacție a uneia dintre vocile puternice favorabile Kremlinului. Soloviov este cel care a spus recent că, în opinia sa, România ar trebui să dispară, sub atacul unor lovituri nucleare tactice în cazul în care va antrena piloți ucraineni pe avioanele F-16. Intitulate „bombe nucleare tactice”, ogivele invocate de Soloviov sunt mai puternice decât cele lansate la Hiroshima sau Nagasaki, în august 1945.

Ruşii au atacat din nou Kievul cu rachete. Sunt morţi şi răniţi

Două persoane au murit, iar altele opt au fost rănite în urma atacului rusesc cu rachete de noaptea trecută, 24 iunie, asupra capitalei ucrainene. În cartierul Solomensk al orașului, ca urmare a căderii resturilor unei rachete distruse în aer, au fost provocate distrugeri pe o clădire cu 24 de etaje.

La Kiev, şeful administraţiei militare a capitalei, Serhii Popko, a afirmat că apărarea antiaeriană a distrus „mai mult de 20 de rachete în spaţiul aerian din jurul Kievului”. Cu toate acestea, au căzut resturi, care au provocat distrugeri şi un incendiu în clădirea cu 24 de etaje. 

Lilian Carp este oficial candidatul PAS la Primăria Chișinău
Articolul anterior
Protestatarii lui Șor au venit la Curtea Constituțională
Articolul următor